Ren mama, ren!HardloopkledingLooprokjes op middelbare leeftijd

Reacties

Looprokjes op middelbare leeftijd — 4 reacties

  1. Zondag liep ik een wedstrijd en het was warm. Ik was van plan om in kniebroek en shirtje te lopen, maar had op de valreep een hardlooprokje en singletje in mijn tas gestopt. Gelukkig maar, want het was zo warm dat ik dat laatste heb aangetrokken, zeker toen ik van alle kanten het advies kreeg vooral dat rokje aan te trekken omdat dat zo pittig stond. Ik ben 68 en wat mij betreft is er geen uiterste houdbaarheidsdatum aan

  2. Ook ik (65jaar) draag regelmatig een hardlooprokje. Ik heb de site van Evou ontdekt.Daar heb ik een paar leuke hardloopjurkjes gekocht. Van alle kanten krijg ik complimenten. Dus ga gewoon in een leuk vrouwelijk jurkje of rokje lopen. Het kan!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder