Ren mama, ren!HardloopkledingLocaties voor goedkope hardloopkleding!

Reacties

Locaties voor goedkope hardloopkleding! — 8 reacties

 1. Hi,

  Bij AH is regelmatig hardloopkleding te koop. Na een paar weken zijn er dan nog wat dingen over en die gaan dan weer voor de helft van de prijs. Vaak zijn de kleuren nogal basic en blijft vooral de mannenkleding liggen, maar ik pas daar prima in.

  groetjes,

  Dorothé

  • Dat klopt Marielle! Ik heb een tight van de Action in caprimodel, en dat is mijn lievelingsbroek als het weer kouder wordt. En hij kostte me geloof ik maar zo'n 3 euro, terwijl het wel van dat climacool materiaal is. En hij is simpel zwart, zonder strepen e.d.

   De kleding van Leontien vind ik afschuwelijk. Gewoon weer meer van die lelijke hardloopkleding, met van die stomme strepen. Ik had gehoopt dat Leontien met wat vernieuwender, leukere hardloopkleding kwam.

 2. Ik heb een behoorlijk grote maat (qua schonenen en kleding) en ben net als jij begonnen op een paar cheapy zomer gympies en al snel op een paar zeer lelijke (ik wilde zo graag dat mooie paar roze voor dames - maar helaas niet in mijn maat :() maar o zo lekker lopende dure schoenen.
  Qua kleding laat ik het wel bij goedkoop, tijdens ons jaarlijkse primark uitje heb ik voor 30 euro 3 broeken en een topje gekocht, de capri broeken zijn heerlijk, van de lange broek heb ik spijt, er zitten gezellige gazen stukken in, ik dacht; het oog wil ook wat, maar dat loopt niet fijn.
  Ik heb inmiddels ook een jasje gehaald bij de H&M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder