Locaties voor goedkope hardloopkleding!

goedkope hardloopkleding

Goedkope hardkleding bestaat! Hardloopkleding hoeft echt niet duur te zijn.

Naar aanleiding van Thara's comment op mijn vorige post, waarin ze schrijft dat ze niet teveel geld wil uitgeven aan hardloopkleding, voel ik mij dan ook geïnspireerd om te roepen: 'Dat hoeft ook echt niet!'

Het is in mijn ervaring echt niet nodig de dure merkkleding van bijvoorbeeld Asics of Nike aan te schaffen. Mijn lievelings hardloopbroek van dit moment is een capri-tight van de Action, die ik kocht voor 6,95. En die is nog van die stof die ademt ook!

Goedkope hardloopkleding: waar moet je opletten?

Sleutelwoorden bij de aanschaf van loopkleding zijn: 'wicking', 'coolmax' en 'drifit'. Dit betekent namelijk dat de stof het vocht van je lichaam weg transporteert, zodat je niet afkoelt.

Andere locaties waar je goedkope, en goede hardloopkleding kunt kopen zijn:

 1. Aldi (niet in standaard assortiment maar regelmatig in speciale aanbiedingen)
 2. Lidl (niet in standaard assortiment maar regelmatig in speciale aanbiedingen)
 3. V&D Hebben sportkleding van het merk Soho. Je moet even zoeken, maar je vindt dan wel loopkleding van 'high tech' materialen
 4. H&M
 5. Bristol
 6. Scapino
 7. Decathlon (hier heb ik zelf helaas geen ervaring mee, want er zit geen winkel bij ons in de buurt. En ze hebben niet eens een webshop!!!)

Weet jij nog goede plekken voor goedkope hardloopkleding, laat het me weten!

Similar Posts

8 Comments

 1. Hi,

  Bij AH is regelmatig hardloopkleding te koop. Na een paar weken zijn er dan nog wat dingen over en die gaan dan weer voor de helft van de prijs. Vaak zijn de kleuren nogal basic en blijft vooral de mannenkleding liggen, maar ik pas daar prima in.

  groetjes,

  Dorothé

  1. Dat klopt Marielle! Ik heb een tight van de Action in caprimodel, en dat is mijn lievelingsbroek als het weer kouder wordt. En hij kostte me geloof ik maar zo'n 3 euro, terwijl het wel van dat climacool materiaal is. En hij is simpel zwart, zonder strepen e.d.

   De kleding van Leontien vind ik afschuwelijk. Gewoon weer meer van die lelijke hardloopkleding, met van die stomme strepen. Ik had gehoopt dat Leontien met wat vernieuwender, leukere hardloopkleding kwam.

 2. Ik heb een behoorlijk grote maat (qua schonenen en kleding) en ben net als jij begonnen op een paar cheapy zomer gympies en al snel op een paar zeer lelijke (ik wilde zo graag dat mooie paar roze voor dames - maar helaas niet in mijn maat :() maar o zo lekker lopende dure schoenen.
  Qua kleding laat ik het wel bij goedkoop, tijdens ons jaarlijkse primark uitje heb ik voor 30 euro 3 broeken en een topje gekocht, de capri broeken zijn heerlijk, van de lange broek heb ik spijt, er zitten gezellige gazen stukken in, ik dacht; het oog wil ook wat, maar dat loopt niet fijn.
  Ik heb inmiddels ook een jasje gehaald bij de H&M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.