Moeder - Hardloopster

superman-phone-boothIk ben een liftende hardloper! Ik lift graag met mijn man mee, en ren dan terug. Soms lift ik ergens mee naar toe, waar hardloopkleding niet zo handig is. Dus dan moet ik een vorm vinden waarbij ik 'salonfähige' kleding kan combineren met mijn hardloopkleding.

Neutrale hardloopkleding is handig

Om die reden ben ik erg blij met mijn hardloopkleding van de H&M en de Action. Bij de H&M kocht ik namelijk een sport truitje, dat er heel neutraal uit ziet. Het kan dus ook dienst doen in sociale situaties. En bij de Action kocht ik ooit een paar hardlooptights die simpelweg zwart zijn zonder allerlei toeters en bellen. En gisteren kwamen die twee goed van pas.

Open dag middelbare school combineren met hardlopen

Er zijn namelijk open dagen van de middelbare scholen. En mijn middelste zoon zit dit jaar in groep 8. Van de school naar huis is ongeveer 8 kilometer, dus ik rook mijn kans! Maar ik wilde liever niet met mijn hardloopschoenen en tights die open dag bezoeken. En daarom koos ik voor hardloopkleding in combinatie met gewone kleding.

Ik deed mijn hardlooptights van de Action aan en het truitje van de H&M. En daarover deed ik een rokje van de Hema. Aan mijn voeten een paar laarzen die ik zo weer kon uitrukken. Na de open dag liep ik mee naar de auto, verwisselde mijn laarzen voor mijn hardloopschoenen, en deed een striptease met het rokje.

Metamorfose van moeder in hardloopster

Ik veranderde sneller van Moeder in Hardloopster, dan Clark Kent in Superman! En ik hoefde het niet eens in een krappe telefooncel te doen!

Heb jij ook van die handige hardloopkleding die je gemakkelijk kunt combineren met gewone kleding?

Similar Posts

One Comment

  1. Ik draag als ik even moeder moet zijn, een jas over mijn hardloopkleding en laarzen eronder. Eenmaal klaar voor de run, hup jas en laarzen uit en gympen aan! O zo handig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.