Hardloopriem van de H&M

hardloopriem H&M
Hardloopriem H&M

Mijn dochter wilde een een lelijke eighties blouse passen bij de H&M. Dus keek ik even rond bij de goedkope hardloopkleding van de H&M. En ik zag dat ze een hardloopriem verkopen.

Of een gewone sportriem, daar wil ik vanaf zijn. Omdat mijn sport hardlopen is, zet ik voor alles rondom sportaccessoires gewoon hardlopen. (Hardloophorloge, hardloopmonitor etc.)

Hardlopen zonder zakken

In mijn meest hardloopkleding voor dames zit ergens wel een handig zakje. Maar niet in mijn Zaggora Hotpants. En die draag ik bijna dagelijks. Daarom keek ik met interesse naar de hardloopriem. Hoewel ik eigenlijk een hekel heb aan riemen. Ze doen me teveel denken aan die lelijke heuptasjes die toeristen vaak om hebben. Ik heb natuurlijk nog een paar Perfect Pockets, maar die wil ik bewaren voor als ik echt een duurloop doe.

Hardloopriem/ sportriem van de H&M

De hardloopriem van de H&M kost 9,95. Hij is zwart, met twee vrolijke roze ritsen. Het ene vakje is zo klein, dat daar volgens mij alleen een sleutel in past. Het andere vakje is iets groter. Ik denk ongeveer bankpas formaat. Het is dus duidelijk niet zo'n hardloopriem waarmee je ook drankjes kunt meenemen. De hardloopriem sluit met klittenband.

Het materiaal vond ik vrij hard en ruw. Je kunt de riem daarom volgens mij absoluut niet op je blote huid dragen. Dat gaat schuren en irriteren. Over kleding heen kan denk ik wel.

Hier onder zie je enkele foto's van hardloopriem.

Hardloopriem van de H&M: conclusie

Ik heb de hardloopriem van de H&M niet kunnen testen. Ik vond hem de 9,95 niet waard, en heb de foto's in de winkel genomen. Het handigst blijft toch gewoon hardloopkleding waarin al een zak zit. Maar als je het niet vervelend vindt om een sportriem om je middel te dragen, dan is de hardloopriem van de H&M best leuk. Je sleutel en wat kleingeld kun je er goed in kwijt. En de roze ritsen ogen vrolijk vind ik.

Similar Posts

2 Comments

  1. Ik heb deze van de zomer gekocht en ik vind hem veel handiger dan zo'n armband. In het grote vakje past een Iphone5 (zonder hoesje), in het voorvakje een sleutel. Als ik van mijn werk naar huis loop, past er ook nog in: bankpas, ov-chipkaart (groot vakje) en kleingeld (klein vakje). Ik draag hem op de huid, nog geen last gehad van schuren oid. Ik draai het tasje dan op mijn rug, past precies in de holling van mijn rug. Enig nadeel: de klittenbandsluiting is voor mij wat kort (of juist te lang). Als ik hem op maat maak heb ik bijna geen klitteband om mee vast te plakken. Echt wel die 10 euro waard!

  2. Hi Nicole,

    Ik heb een Spibelt... echt super en verder een decoleteportemonee van de Hema.
    Google er maar op want je kunt geen links plaatsen bij jou bij de reacties.

    Groetjes,

    Dorothé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.