Hardloopbroek van de H&M

Omdat ik geen fan ben van die lelijke tights, die zaken onthullen die beter verhuld hadden kunnen blijven viel ik als een blok voor deze sportbroek van de H&M.

Elke keer als ik hem aantrek, hoor ik in mijn hoofd: 'Everybody goes KungFu Fightihing!' en moet ik me inhouden om niet een flinke schop in de lucht te geven.

Materiaal

De broek is gemaakt van sneldrogend materiaal, wat ik een absolute must vind voor een hardloopbroek. In het dagelijks leven zweer ik bij natuurlijke stoffen zoals katoen, maar voor het hardlopen kies ik voor 'hightech' materialen, die ervoor zorgen dat zweet wordt weggevoerd van mijn huid.

Model

De bovenkant is elastisch, en zit daardoor heerlijk. Er zit bovendien een tunnel met touwtje in de tailleband, dus je kunt hem naar believen strakker of losser dragen. Aan weerszijden zitten steekzakken, met rits! Ideaal voor onder andere je huissleutel, zodat je bij thuiskomst niet hoeft in te breken bij jezelf.

Onder aan de pijpen zit een zogenaamde blinde drawstring: je kunt de pijpen dus naar wens strakker of losser maken.

Krijtstreepje

Wat ik verder erg leuk vind aan deze broek is dat er een licht krijtstreepje in zit. Dat maakt deze broek net een beetje anders dan anders.

Ik heb de broek inmiddels gewassen, en hij blijft goed in de was.

Conclusie

Deze sportbroek van de H&M leent zich uitstekend voor hardlopen, en is door het model ook zeer geschikt om je kinderen mee naar school te brengen, of ergens koffie te drinken als je moe bent.

Hij is zelfs zo leuk dat ik in de verleiding kom om hem gewoon aan te trekken, en dat is bijzonder, want ik draag eigenlijk alleen maar rokken.

Praktische informatie

De broek kost 29,95 wat ik niet supergoedkoop vind, maar als je een echte 'merk' sportbroek koopt ben je vaak nog meer kwijt. Je kunt de broek bewonderen en/of kopen op de website van H&M.

Achterkant van de broek

Similar Posts

5 Comments

  1. Haha, dat is ook mijn favoriete sportbroek! Sowieso koop ik alle "onderkanten" van mijn sportkleding bij h&m, echt waar voor je geld!

    Anoeska

  2. Dat moet ik even in gedachten houden! Nu het hardlopen op de loopband steeds beter gaat, ben ik aan het rondkijken voor hardloopkleding voor buiten. De vriend van mijn dochter werkt in een sportzaak en zei al wel dat die kleding daar aan de prijs is. En dat heb ik er (nu) nog niet voor over.
    Prettig weekend!
    Thara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.