Houder voor crosstrainer

crosstrainer
Mijn crosstrainer ad 45,-

Toen ik schreef over mijn ervaringen met de crosstrainer meldde ik al dat het behoorlijk saai is. Je gaat gewoon heel hard, nergens naar toe.

Het duurde dan ook niet lang voor ik dacht: ‘Ik wil ondertussen tv kijken!’

Maar mijn crosstrainer staat bij ons op het balkon. En daar heb ik natuurlijk geen tv. Nou heeft mijn oudste dochter wel een mooie tablet, en nu wil ik dus eigenlijk op die tablet tv kijken. Het punt is alleen: hoe zet ik dat ding dusdanig neer dat ik goed kan kijken?

Het handigste lijkt mij een soort apparaat dat ik aan mijn crosstrainer kan bevestigen, en waar ik mijn tablet op kan zetten. Zoals je kaarthouders hebt voor fietsers bijvoorbeeld.

Maar ik heb zo’n ding nog nergens kunnen vinden.

Muziek luisteren op de crosstrainer: m.b.v. sportarmband

Gelukkig is het me wel gelukt om manier te vinden om muziek te luisteren op de crosstrainer. Dat kan natuurlijk met een sportarmband, of met mijn smartphone in mijn broekzak. Maar dat vond ik niet prettig. Gelukkig vond ik een goed alternatief.

Ik had nog een hele goedkope sportarmband van de Wibra. En die heb ik aan de crosstrainer bevestigd. Zo kan ik ongehinderd trainen, en tegelijkertijd luisteren naar liedjes over verlaten weduwen met kreupele kinderen die aan de drugs zijn.

Oftewel Country en Western muziek.

Heeft iemand tips hoe ik toch tv kan kijken terwijl ik op de crosstrainer sta? En ja, ik weet dat dit niet mindful is, maar dat kan me even niet schelen.

Similar Posts

4 Comments

    1. Misschien zou dat een idee zijn. Het punt is alleen dat ik een raam tegenover me heb. Maar misschien zou ik daar een plastic hoes op kunnen plakken of zo.

  1. Helaas heb ik geen ervaring met een tablet maar de e-reader (en ook gewonen boeken) blijven prima op het randje van de crosstrainer staan Ik heb al heel wat boeken verslonden op de inderdaad oersaaie maar ook effectieve crosstrainer. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.