Ren mama, ren!Hardloop perikelenHardlopen en grenzen verleggen

Reacties

Hardlopen en grenzen verleggen — 3 reacties

  1. Leuk dat het zo goed bevallen is Nicole. Wel herkenbaar dat gestress wat erbij komt over de weg erheen en je route aldaar vinden, ook het weer op tijd terug zijn voor de kids enz. waarschijnlijk. Toch doen hoor de grenzen verleggen.

    groetjes,

    Dorothé

    Commentluv geeft me weer iets raars van WordPress dus ik zet hem maar uit.

  2. Leuk dat je altijd in het midden van je training ergens een kopje koffie gaat drinken,lijkt me een uitstekende motivatie 🙂 Ik herken de beheofte om af en toe eens ergens anders te kunnen gaan lopen, om niet altijd hetzelfde parcours te moeten doen. Maar in de auto stappen doe ik ook niet graag.Is de fiets geen leuk alternatief? Daar hoef je je dan ook minder schuldig om te voelen en je hebt meteen een duatlon gedaan ook 😉 Veel succes!

  3. Leuk dat je zo eens iets nieuws hebt geprobeerd hé. Ik doe dat ook wel eens hoor. Zo af en toe doe ik wel eens een georganiseerde wandeltocht mee, en dat is altijd dan wel eerst ergens naartoe rijden. Voordeel is wel dat je niet kan verdwalen, want de wandelclub heeft altijd wel een mooie route met pijltjes uitgezet. Soms rij ik ook met de auto naar het Domein hier, al lopend doe ik al bijna een half uur om er te geraken, en dat vind ik zonde, want het is een saai stuk tot daar en ik loop liever in dat mooie domein dan op dat saaie stuk. En dan is de auto wel handig (of in de zomer de fiets).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder