Ren mama, ren!Hardloop perikelenHardlopen als het vriest: dit trok ik aan!

Reacties

Hardlopen als het vriest: dit trok ik aan! — 3 reacties

 1. Hallo Nicole,
  Ik ben '"weer" begonnen met hardlopen, na een poging een aantal jaar geleden bij Start to Run. Ik moet zeggen dat mijn motivatie vrij goed is, alleen met dit kou vindt ik, zoals je zegt, makkelijk een smoes om niet te gaan.
  Toen ik besloot weer te gaan rennen kwam ik je blog tegen. Dit heeft mij ook veel motivatie gegeven om weer te beginnen.
  Ik dacht net dat jij vast iets had geschreven over kleding+kou, gezien de laatste dagen...en ik heb inderdaad je artikel gevonden!.
  Bedankt voor je leuke en inspireredne woorden.

  Groetjes

 2. Hoi Nicole, grappig, moet me ook een beetje aansluiten bij de dame hierboven. Ook weer net begonnen met rennen, en mag niet mopperen. Juist door dat vriezende weer is het ook al een paar weken stralend weer, en we gaan met z'n tweeen dus extra stok achter de deur. Maar Ben nog niet helemaal high tech wat kleding betreft, en ondanks dat het wat zweterig is, zweer ik nu tegen die gemene wind met zo'n dun "zweetjackje" over alle lagen heen, da's voor mij prima....alleen de bilpartij wordt wat koud 😀 Maar goed, ik kan toch nog geen uren lopen, dus da's nog geen bottleneck. Leuke en inspirerende blog heb je, veel succes! GRoetjes Esther

 3. Hoi Nicole, toen ik je foto zag dacht ik die moet gezweet hebben. Ik droeg vorige zondag een thermo-shirt met lange mouwen, een gewone loop-shirt van Nike met lange mouwen en een verstje zonder mouwen van Nike, een extra warme loopbroek ook van Nike,een katoenen buff en een haarband. Geen handschoenen want dat vind ik te warm, maar zelfs met deze kleding had ik het ook warm, heb eerder gezweet dan gerild, Marie-Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder