Hardloopoutfit van vandaag

Eindelijk een groen hemdje gevonden met 'wicking' kwaliteiten, en zónder van die stomme strepen! Gekocht op ebay.co.uk bij Schoolshop voor 5,85 Engelse ponden. Samen met de verzendkosten ad 8 GBP werd dat ongeveer 18 euro. Niet supergoedkoop dus, maar toch redelijk.

Ik kocht het hemdje in maat M, maar denk achteraf dat maat S ook had gekund, want hij sluit niet helemaal netjes aan bij mijn boezem. Het hemdje zit niet superstrak, maar hangt ook niet als een vod om me heen. Precies goed dus, want ik houd niet van superstrak.

Eigenlijk zou ik er een sportbh onder moeten dragen, zodat mijn bh-bandjes netjes verstopt zitten, maar ik heb slechts 1 sportbh, en die draag ik zelden omdat hij zo strak zit… Liever draag ik mijn 'gewone' bh van het merk Soho van de V&D.

Het looprokje is eigenlijk een Nike Running Skapri, maar de pijpen heb ik er lang geleden al afgeknipt. Als je op de link klinkt kom je bij mijn bespreking van de Nike Running Skapri toen ik hem nog niet te lijf was gegaan met een schaar.

Similar Posts

5 Comments

    1. Dat heb ik dus niet gedaan… en gaat gelukkig goed! Het rafelt niet of zo. Hoewel, voor de zekerheid is het misschien inderdaad slimmer om het met zo'n gekartelde schaar af te knippen. Ik geloof dat dit ook rafelen voorkomt.

      Maar in mijn geval heb ik het dus simpelweg afgeknipt, en sindsdien talrijke keren gedragen en gewassen, zonder dat het ging rafelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.