Fitness en afvallen met Aldi!

Aldi crosstraining

Ik moet glimlachen om het nieuwste initiatief van supermarktketen Aldi!

Ze hebben nu hun eigen fitness programma.

En let op, je gaat daarbij bijvoorbeeld fitnessen met... Aldi wasmiddel! Of je armspieren versterken met twee flessen bleekmiddel!

Ideaal voor hardlopers die aan crosstraining willen doen, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. De filmpjes zijn namelijk gratis te bekijken.

Thuis sporten met ALDI All-Inclusive

Op de speciale pagina van Fitchannel staat:

Fit de vakantie in? ALDI & Fitchannel zorgen dat je in top shape komt, én blijft! Alles wat je daarvoor nodig hebt zijn gewoon je boodschappen.

Ik vind het kostelijk!

Fitness was nog nooit zo eenvoudig. Wie heeft er dumbbells of een speciaal apparaat nodig als je ook kunt gewichtheffen met je boodschappen ; )

4 gratis fitness lessen van Aldi All-Inclusive

Er zijn in totaal 4 fitness video's van Aldi van ongeveer 20 minuten. Er zitten een warming up en een cooling down in, en tussendoor een workout. Je traint je

  • benen
  • armen
  • buikspieren

De fitness lessen van Aldi worden gegeven door Remy Bonjasky en 'zijn twee sidekicks'.

De eerste les heet Benen workout met wasmiddel. Ik bedoel maar, dat hoor je niet vaak dat een fitnessles zo heet! De tweede les heet armspieren workout met bleekmiddel. De derde heet Buikspieren workout met pindakaas, en de vierde en laatste Boks workout met smaakwater.

Benen workout met wasmiddel. Fitness oefeningen voor je benen met Remy Bonjasky- filmpje!

Hieronder de training voor de benen!

Aldi All-Inclusive fitness: best pittige lessen!

Ik heb de filmpjes bekeken, en ik vind ze wel pittig. De warming up vond ik eerlijk gezegd al best een work-out. Als je totaal geen conditie hebt, dan lijken mij de lessen best moeilijk. Als hardloper is je uithoudingsvermogen en conditie waarschijnlijk prima, maar deze spieroefeningen zullen denk ik best een uitdaging zijn.

Ik schat in dat je de volgende dag best flink spierpijn zult hebben. Daar staat tegenover dat de lessen niet al te lang duren, en daardoor goed te doen zijn.

Verbeterpunt

Een verbeterpunt vind ik dat je als kijker niet weet hoe lang of hoe vaak je iets moet doen. Bij andere fitness video's die ik wel eens heb gedaan is er vaak een balkje of klokje waaraan je kunt zien hoe lang je nog moet.

Praktische informatie over Aldi All-Inclusive Fitness

Deze 4 fitnesslessen van Aldi All-Inclusive zijn dus gratis. Wil je meer fitness essen? Dan kun je kiezen voor een abonnement. De prijzen variëren van 3,75 per week (maandelijks opzegbaar) tot 2,49 per week (jaarlijks opzegbaar).

Maar er zijn zoveel gratis filmpjes te vinden, dat ik op dit moment niet zo gauw zou betalen voor de lessen.

Meer informatie vind je op fitchanell.com/aldi

Conclusie over Aldi All-Inclusive Fitness

Ik vind het een leuk en grappig initiatief van Aldi om fitness zo laagdrempelig aan te bieden! Gewoon trainen met je boodschappen!

Leestip

Trainen met je kinderen.

Letterlijk!

Justus Verkerk gebruikt zijn kinderen als gewichten : )

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.