Trainen met je kinderen

Dat je hardlopen goed kunt combineren met je kinderen dat is ondertussen wel bekend. Maar wist je dat met je kinderen ook heel goed krachttraining kunt doen?

Dat demonstreert Justus Verkerk in zijn boek Trainen met je kinderen. En dan bedoel ik niet sámen met je kinderen trainen! Nee, ik bedoel letterlijk met je kinderen trainen. Want Justus Verkerk gebruikt zijn kinderen als handige gewichten. Zoals hier onder:

justus verkerk

Het verhaal achter het boek Trainen met je kinderen

Toen Verkerk en zijn vrouw kinderen kregen werd hun leven drukker. Hoewel Verkerk altijd graag naar de sportschool ging, kwam het er nu niet meer van. Deze situatie leidde tot dit boek. Want zoals Verkerk zegt:

'Trainen met je kinderen. Je slaat tien vliegen in één klap.'

Door samen met zijn kinderen te sporten combineertt hij een gezonde levensstijl met quality time met zijn kinderen. En en passant geeft hij ze een paar belangrijke levenslessen mee, zoals discipline.

De inhoud van het boek Trainen met je kinderen

Naast allerlei praktische oefeningen voor krachttraining, waarbij hij dus zijn kinderen gebruikt als gewichten, is er ook een hoofdstuk over hardlopen! Met een handig beginnersschema. Ook is er een speciaal hoofdstuk gewijd aan moeders. En het belang van bewegen voor hen.

Verder geeft Verkerk algemene leefadviezen. Hoewel een groot deel van het boek bestaat uit beschrijvingen van krachttrainingsoefeningen, is er genoeg algemene informatie over een gezonde levensstijl om het interessant te maken voor alle ouders.

Conclusie over Trainen met je kinderen

Trainen met je kinderen is leuk voor mannen die aan krachttraining willen doen. Voor wie niets voelt voor krachttraining, zijn de algemene leefadviezen en het hoofdstuk over hardlopen interessant.

Wie niet wil lezen, kan toch veel plezier hebben van dit boek: de foto's waarin Verkerk zijn kinderen als gewichten gebruikt zijn vaak erg grappig. En het hele boek ziet er vrolijk uit, en je kunt zien dat het met plezier gemaakt is.

Praktische informatie over Trainen met je kinderen

Trainen met je kinderen is voor 16,95 te koop bij bol.com

9200000010047176

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.