Moederschap en hardlopen

De ‘school run’

Op donderdagmorgen breng ik de kinderen naar school in mijn loopkleding. Het is natuurlijk onfortuinlijk dat mensen mij zien in strakke lycra, maar zo is het. Als ik eerst naar huis zou gaan om me om te kleden vrees ik dat ik het niet meer zal verlaten. Bovendien, in Amerika noemen ze de kinderen naar school brengen vast niet voor niets ‘the school run’!

Elke week neemt Piets juf me van top tot teen op en vraagt op geschokte, ongelovige toon:’Ga je nu alweer…. rennen?’
Dan knik ik braaf.
‘Maar je bént al zo slank!!!’ vervolgt dan de juf.

Ik ben dol op donderdagochtenden!

Similar Posts

2 Comments

  1. Ik ken dat ook heel goed!! Bij mij is het maandag dat ik in runningtenu de kindjes naart school breng. Sta al als heel sportieve mama bekend omdat ik ze elke dag met fiets en fietskar naar school breng, maar die strakke kleding valt toch op! Krijg dan ook regelmatig complimentjes en dit motiveert toch ook een beetje hé, we blijven nu eenmaal vrouw ;-).
    Groetjes

Leave a Reply