Draadloze oortjes Action van Roseland

draadloze oortjes actoin

Ik kocht draadloze oortjes bij de Action.

Dat kwam zo.

Oortje verloren tijdens het hardlopen!

Als ik ga hardlopen gebruik ik bluetooth oortjes van het merk Phreeze. Ze zien eruit als Apple oortjes, maar kosten maar 24,99 bij bol.com. Maar ineens was ik één van de oortjes verloren en ik merkte het pas later en kon het oortje dan ook niet terugvinden. Daarom ik oortjes bij de Action met zo'n klem om het oor.

Hieronder mijn review.

Draadloze oortjes Action van Roseland

De reden dat ik bluetooth oortjes bij de Action kost was dus dat ik een oortje was verloren. Om die reden leek het mij een goed idee om draadloze oortjes te kopen met zo'n klem voor om het oor. De Roseland oortjes van de Action kosten 9,95.

draadloze oortjes

Dit zijn de specificaties:

  • 7 uur speeltijd
  • Waterbestendig
  • Laden op in 1 uur
  • Draadloze verbinding via Bluetooth
  • Klem om het oor

draadloze oortjes

Draadloze oortjes Action in de praktijk

Ik heb de oortjes zo'n 24 uur laten opladen, omdat ik zeker wilde weten dat ze het deden. Daarna ging ik ze koppelen aan mijn iPhone. In eerste instantie wilde ik dat doen terwijl ze in het doosje zaten, maar dan werkt het niet! Je moet de bluetooth oortjes van Roseland úit het doosje halen om ze te kunnen koppelen aan je smartphone. Het koppelen lukte goed nadat ik de oortjes uit het doosje had gehaald.

Maar!

Linkeroortje Action werkt niet!

Maar vervolgens ontdekte ik dat het linkeroortje het niet deed. Echt heel teleurstellend omdat ik de oortjes nieuw uit de verpakking had gehaald. En de oortjes waren op zo'n manier verpakt dat ik ze met schaar uit de verpakking moest knippen, dus ik kon ze ook niet meer makkelijk terug in de verpakking doen. Kortom deze draadloze oortjes van de Action met bluetooth verbinding van Roseland zijn een grote miskoop.

Qua draagcomfort zijn ze verder wel prima, en ze zullen door het klemmetje ook niet zo maar uit je oren vallen. Maar ik vind het heel vervelend als ik maar in 1 oor geluid heb.

Mijn conclusie over de draadloze oortjes van de Action

Helaas zijn de draadloze oortjes van de Action een miskoop. Net nieuw uit de verpakking, en toch doet het linkeroortje het niet. En ja, dan kun je terug gaan naar de Action, maar dat zou niet nodig moeten zijn.

Ik raad deze oortjes daarom af.

Voortaan koop ik gewoon weer de wat duurdere Apple dupes bij bol.com.

Draadloze oortjes Action kopen?

Deze draadloze oortjes van de Action vind je bij een filiaal in je buurt voor 9,95.

action oortjesLeestip

Hardloop verlichting Action

Welke oortjes gebruik jij tijdens het hardlopen?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.