Ren mama, ren!Hardloop perikelenLopen in de hitte

Reacties

Lopen in de hitte — 4 reacties

  1. ..en zo kom je nog es tot verrassende ontdekkingen.. tja, negen uur is het ook echt al warm.. ik ging gisteren om 7 uur weg (!) dat was op de dijken met wat wind nog een beetje te doen. En inderdaad,je wilt dan toch die afstand en ook nog in een bepaalde tijd, herkenbaar hoor!

  2. Ha, dat herken ik wel: toch een prestatie willen neerzetten terwijl dit eigenlijk niet te doen is. Ook ik pas mij aan door 's ochtends tussen 6 en 7 uur te gaan lopen en heb ontdekt dat ik dit heerlijk vind.
    En zo heel af en toe blijven alle gadgets thuis en loop ik een funrun. Gewoon om mijzelf te belonen en om weer eens even te voelen waar ik het allemaal voor doe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder