Schoenclip met verlichting van de Action

schoenclip

Bij de Action kun je terecht voor allerlei hardloop verlichting. Zoals lichtgevende armbandjes en een schoenclip met verlichting.

Omdat ik in de winter 's ochtends in het pikkedonker op het platteland moet lopen, zonder enige straatverlichting, staat hardloop verlichting hoog op mijn rijtje van prioriteiten. Dus besloot ik de schoenclip met verlichting te kopen. Ik had namelijk nog geen verlichting voor de achterkant van mijn schoen! Aan de voorkant heb ik een lampje van de Action door de veters gehaald : )

Bovendien kostte de schoenclip maar 1,79! Dus wat had ik te verliezen!

De schoenclip bleek achteraf....

Schoenclip met verlichting van de Action voor 1,79

Ik kocht de schoenclip in de kleur rood. Dat leek me praktisch, want fietsers hebben aan de achterkant immers ook een rood lampje, terwijl ze aan de voorkant met wit licht getooid zijn. De bediening van de schoenclip met verlichting was kinderlijk eenvoudig. Ik hoefde alleen maar op het knopje te drukken, en het licht sprong al aan.

Ook was het supereenvoudig om de schoenclip aan de achterkant van mijn schoen te duwen.

Op de verpakking van de schoenclip staat aangegeven dat de clip geschikt is voor breedtes van 6-8,5 centimeter.

schoenclip met verlichting

Schoenclip met verlichting in actie

Daar ging ik. In het donker, maar toch in het licht dankzij al mijn hardloop verlichting. Ik kan je wel vertellen:

Ik voelde me extra veilig, zo met mijn schoenclip met verlichting.

Achterop komend verkeer kon mij prima zien.

schoenclip action

Dacht ik.

Want wat ontdekte ik bij thuiskomst? De schoenclip zat niet meer om mijn hardloopschoen! En ik heb werkelijk geen idee waar, en wanneer ik de schoenclip verloren ben.

Ik voelde mijn tevredenheid en enthousiasme over de schoenclip acuut wegebben. Wat een waardeloos ding zeg. Vooral omdat hij echt stevig voelde, toen ik hem aan mijn hardloopschoen bevestigde.

Conclusie over de schoenclip met verlichting van de Action

Gebaseerd op mijn ervaring met de schoenclip met verlichting van de Action vind ik het een grote miskoop. Het ding geeft prima licht, maar is onbetrouwbaar. Want blijkbaar kun je hem heel makkelijk verliezen.

Ik geef deze schoenclip een 2.

Lees ook mijn posts over hardloopverlichting van de Action en Hardloopverlichting Hema.

Wat doe jij op het gebied van hardloop verlichting?

Similar Posts

9 Comments

 1. Hier ook een teleurstelling. Ik had er al 1, ooit van de Aldi, maar dacht "ach ze zijn goedkoop en je bent nog beter zichtbaar". Trok hem alleen bij de eerste keer om mijn schoenklemmen al kapot. De zwarte beugel brak. Bleef nog wel zitten, maar de 2e keer ging hij echt dwars door midden. Hier dus ook een negatieve ervaring. Die van de Aldi lijkt identiek, maar gaat al de 2e winter naar tevredenheid mee. Hoewel mijn man de zijne het eerste rondje ook verloor. 🙁

  1. Jammer zeg! Maar ik ben blij dat ik niet de enige ben. Het lag dus niet aan mij, of mijn schoenen.

   Blijkbaar zijn schoenclips er in heel verschillende kwaliteiten. En zijn de supergoedkope niet zo goed...

 2. Daar was ik gelijk bang voor. Ik heb daarom gekozen voor een band die je kunt aansnoeren en vastmaken met klitteband. Deze zijn zowel te gebruiken aan je arm of enkel. Ze hebben 3 standen: vast licht of twee verschillende knipper standen. Ze worden niet geleverd met batterij (CR2032) maar ik vond het geen probleem zelf een batterij te kopen. Mijn twee vriendinnen hebben ze ook. Ze zijn in heel veel kleuren verkrijgbaar en we hebben van verschillende mensen op straat positief commentaar ontvangen. Ik heb €2,79 voor twee stuks via Ebay betaald.

  1. Die drie standen herken ik wel. Die hebben de armbandjes en tailleband die ik gebruik inderdaad ook.

   Maar deze kunnen dus ook om de enkel? Hoe kan ik ze vinden op eBay Sue?

   1. Nicole, kijk of dit link hieronder werkt en zo niet bij Ebay kijken onder: LED Flash armband NEW safety wrist Ankle Flexible Visible Reflective Belt Strap. Als het niet lukt, stuur mij een pb via Facebook en probeer ik het zo te sturen.

 3. Deze clips zijn prima. Alleen niet geschikt voor alle merken schoenen. Zelf loop ik op Nike Pegasus en daar zit hij prima bij. Bij mijn andere schoenen blijft hij ook niet zitten. Maakt niet uit of je er dan 1 van de Action hebt of van een andere winkel. Ligt waarschijnlijk dan toch aan de vorm van de schoen.

 4. De bandjes met klittenband en verschillende lichtstanden, beschreven door Sue, heb ik ooit per 2 gekocht bij de Lidl. Ze voldoen prima en ik draag ze zowel om mijn enkels als om mijn bovenarmen.
  Ze geven goed licht, ik heb er positieve reacties op ontvangen. Ik heb 2 verpakkingen gekocht en draag er dus 4.
  Ze zijn niet duur in aanschaf en volgens mij heeft de Action ze ook!
  Ze zijn lang genoeg om de enkels en de bovenarmen volledig te bedekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.