Hardloopbroeken bij de Action voor maar 6,95!

Ik was bij de Action voor fietslampen, en ging weg met een hardloopbroek!

Op weg naar de fietslampen stuitte ik namelijk op hardloopkleding! Korte tights, en shirts, gemaakt van 'coolmax-achtig' materiaal, oftewel stof die belooft zweet en vocht van je huid weg te transporteren. En toen ik de prijs zag, slechts 6,95 was ik helemaal enthousiast.

Voor maar 6,95 kocht ik een zwarte tight, zónder van die afschuwelijke felgekleurde vinnen of stomme teksten, maar wel met een koordje in de taille, en een ritszakje achter op de billen. Maat M zag er erg klein uit, dus ik heb een L genomen, en die bevalt me goed. In mijn dagelijks leven draag ik een maat 40.

Inmiddels heb ik de broek twee keer aan gehad, en het is nu al mijn lievelingsbroek: hij zit heerlijk, de lengte is perfect voor de huidige temperaturen, en hij is handig door het zakje. En dat voor maar 6,95!

Dus, bij deze wil ik jullie even tippen: ben je nog op zoek naar een goedkope hardloopbroek, tot net over de knie, ren dan nu naar de Action! Zie ook Action sportkleding.

Zie ook mijn ervaring met Redmax sportkleding van de Action

N.B. de shirts bliefde ik niet, want die waren wel in die lelijke hardloopstijl die schreeuwt: 'Oh wat ben ik toch een sportieveling'. Maar die waren evenmin duur.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.