Product Review: Asics hardlooprokje

Ook Asics springt in op de trend van hardlooprokjes. Dit oranje-rode looprokje is verkrijgbaar voor 31 euro bij Perry Sports.

De originele prijs is rond de veertig euro, en er zit zo'n 5 euro korting op. Met behulp van een bon van 10% kun je de prijs nog wat omlaag brengen.

Is dit rokje het geld waard?

Wat mij betreft wel, dankzij de leuke kleur. Het rokje is van zeer soepel materiaal en zit heerlijk. Maar het bijzonder soepele materiaal zorgt er ook voor dat het rokje 'tekent'. De lijnen van mijn ondergoed waren erg zichtbaar.

Dit rokje is, net als het Gore Running Wear rokje, een combinatie van korte tight/compression shorts met rokje. Als je het rokje aantrekt is de tight vrij lang, en piepte bij mij eerst zelfs onder het rokje uit. Maar zo gauw je gaat lopen kruipt de tight op en wordt onzichtbaar. Opkruipen is normaliter een probleem, maar gezien de lengte bleef er precies genoeg over om wrijving tussen de dijen te voorkomen! Prima lengte dus.

Het rokje zelf is relatief kort, maar door de tight er onder voelde ik me toch comfortabel, en hoefde ik niet bang te zijn nietsvermoedende voorbijgangers op mijn bilpartij te trakteren.

Het rokje heeft aan de voorkant een kleine pocket, ter grootte van een bankpasje/iPod.

Omdat het rokje zo tekende, besloot ik nog maar eens commandostijl te gaan, dus zonder onderbroek, maar dat zat niet lekker. Dus de volgende keer dan maar met zgn. panty line!

Ik heb het rokje in maat L gekocht, omdat het zo aftekent, maar maat M paste ook. In het dagelijks leven heb ik een maat 40.

Conclusie

Een erg leuk rokje door de kleur. Maar wat betreft functionaliteit en comfort kan het net niet tippen aan het Goretex Running rokje en het rokje van Runningskirts.com.Die rokjes bieden net wat meer opbergruimte en mogelijkheden.

Anderzijds: het Asics rokje heeft een tunnel in de taille met een touwtje waardoor je het rokje precies naar jouw smaak kunt aantrekken, wat ik een enorm pluspunt vindt.

Al met al een bijzonder goede/goedkope koop!

Achterkant:

Similar Posts

2 Comments

  1. Yep: de kleur is top! Maar ik hou het denk ik toch bij broekejes.....hoewel ik er laatst een aanhad van pink ribbon die wel erg leuk was...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.