Ren mama, ren!Product ReviewWaarom ik mijn PolarM400 inruilde voor de Garmin Forerunner

Reacties

Waarom ik mijn PolarM400 inruilde voor de Garmin Forerunner — 6 reacties

  1. Ik heb hem ook en ook ik ben er zeer tevreden over. Onlangs beloonde de Garmin 35 mij met een bokaal voor mijn eerste tien kilometer! Mede dankzij jouw blog ben ik gaan hardlopen (schreef ik al es eerder). Acht maanden geleden op m'n 51e begonnen met een beginnersschema, morgen staat mijn eerste 12 km op m'n programma. En ook ik was net zo'n gym-verafschuwer en niet-sporter als jij. Vijftigplus-moeders: lees ren-mama-ren, koop een Garmin 35 en begin!

  2. Bedankt! Ik zit nu al maanden met een dilemma: ik heb een Fitbit Alta HR, maar tijdens het hardlopen moet ik alsnog mijn telefoon bedienen om te zien hoe ik loop. Ik ben dus op zoek naar een stappenteller met gps. 😉 Denk toch dat ik voor deze ga! Mis je je Fitbit niet?

    • Het enige wat ik aan de Fitbit mis is het dashboard waarmee ik kon zien hoeveel stappen vrienden hadden gelopen. Ik was echt dol op mijn fitbit charge hr, maar de Forerunner 35 vind ik nog fijner. Nu hoef ik niet meer twee horloges om, en heb ik alles in 1.

  3. Wat leuk om te lezen! Ik heb ook een Garmin 35 gekregen voor mijn verjaardag. Ik had een andere Garmin maar deze is inderdaad heel fijn. Hij draagt prettig en er zit ook op hoe hoog je VO2 Max is en dat is toch wel leuk.
    Loop ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder