Nike: Just do it. Is dit de beste slogan?

NikeNike heeft wat mij betreft de beste slogan die er is.

'Just do it.'

Met die drie woordjes wordt echt alles gezegd wat je nodig hebt als hardloper, of als beginnend hardloper. 'Just do it.' Bij mij werkt hij!

Slogans van andere  sportkleding merken

Het zette me aan het denken: wat hebben andere merken eigenlijk voor slogans? Ik zocht ze op!

  • Adidas: Impossible is nothing. Ook een leuke en bemoedigende quote. Maar ik had er eerlijk gezegd nog nooit van deze Adidas slogan gehoord.
  • Under Armour: I will.
  • Asics. Een uitgesproken slogan kon ik bij Asics niet vinden. Wel een uitleg over de naam Asics: een gezonde geest in een gezond lichaam.
  • Puma heeft officieel geen slogan.
  • Reebok: I am what I am.
  • Lululemon: Collect the moments
  • Falke: Soul texture
  • Fila: Power Style

Van deze slogans vind ik die van Adidas, Under Armour em Reebok ook nog wel oké. Maar de slogan van Nike blijft voor mij de beste.

Nike hardloopkleding: duur voor als je de H&M gewend bent

Zelf heb ik één Nike hardloopbroek. Het is een broek met rechte pijpen die ik ooit kocht na mijn cursus ChiRunning. Mijn ChiRunning coach droeg namelijk zo'n sportbroek met rechte pijpen, en ik vond haar die zo leuk staan dat ik er ook ééntje wilde. Ik kocht de mijne bij de Scapino, en draag hem nog regelmatig.

Nike hardloopkleding met korting

Maar omdat ik mijn hardloopkleding meestal bij winkels als H&M, Lidl, Hema en Bristol koop vind ik Nike hardloopkleding relatief wat duurder. Ook al is hun sportkleding het geld wel waard. Daarom was ik blij om te horen over de 8% cashbackactie van Nike op nieuwe release items. Deze cashback actie is te vinden op de website Shopkorting.

nike hardloopkleding met korting

Conclusie

'Just do it,' van Nike is mijn favoriete slogan. Voor mij zegt die slogan het helemaal! Als ik bijvoorbeeld 's ochtends geen zin heb om te gaan hardlopen dan helpt het als ik tegen mezelf zeg: 'Just do it.' De hardloopkleding van Nike is, net als hun slogan, de moeite waard.

Houd je van aanbiedingen en koopjes? Dan vind je in deze post de link naar website Shopkorting waar je Nike spullen met korting kunt kopen.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.