Ren mama, ren!HardloopkledingNieuwe Asics hardloopschoenen 2019

Reacties

Nieuwe Asics hardloopschoenen 2019 — 3 reacties

  1. Ik doe nog steeds met m'n eerste paar, dat ik bijna twee jaar geleden kocht 🙂 Diepe bewondering voor jou, omdat je kennelijk zoveel loopt dat je al snel weer nieuwe schoenen nodig hebt.
    En even een bedankje: als ik zondagmorgen wakker word en de strijd tussen mijn warme bed en de hardloopschoenen aanga, winnen de schoenen uiteindelijk. En dat komt door jouw zondagochtend-blogs! Half slapend doe ik m'n smartphone aan en dan zie ik dat er een mailtje is binnengekomen. Ah, het ren-mama-ren-blogje, weet ik dan al. Dat motiveert enorm. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder