Ren mama, ren!Hardloop perikelenMijn top 10 hardloop irritaties: wat zijn de jouwe?

Reacties

Mijn top 10 hardloop irritaties: wat zijn de jouwe? — 9 reacties

  1. Met stip op 1: wielrenners. Echt wel. Ik begrijp die mensen niet. Die denken dat ze de volgende Lance Armstrong zijn ofzo. Je wilt niet weten hoe vaak ik al bijna van de weg afgefietst ben. Ze zijn gelukkig niet allemaal zo, maar er zitten toch een paar serieuze aso's tussen!

  2. Met stip op 1 honden en hun baasjes... ik wil geen loslopende hond in mijn kruis of enkel, ik ben er zo bang voor dat ik meestal wegen kies waar bijna geen honden lopen.

  3. Langs rokende mensen lopen... Gadverdamme. Wat bezielt iemand om in een park/langs het water/in de natuur te gaan roken? Ben je zelf lekker met je gezonde rondje bezig, hap je die lucht binnen. Gelukkig denk ik dan: Steek er nog een op sukkel, ik leef (waarschijnlijk!) langer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder