Hardlopen met kinderwagen met 3 kinderen erin!

hardlopen met kinderwagen

Veel vrouwen met kinderen gaan hardlopen omdat het zo handig te combineren is met kinderen. Maar dat neemt niet weg dat het niet altijd makkelijk is om een gaatje in de dag te vinden om het daadwerkelijk te gaan doen. Hardlopen met een kinderwagen, buggy of fietskar, of een oppas inschakelen biedt dan uitkomst.

Hardlopen met kinderwagen met 3 kinderen erin

Maar de Amerikaanse Cynthia, moeder van drie kinderen kwam met een wel heel bijzondere oplossing! Ze stelde zichzelf als doel om het marathon record lopen met een drievoudige babyjogger te verbeteren!

Hieronder zie je haar in actie: hardlopend, terwijl ze een kinderwagen duwt met daarin drie kinderen.

|

Ze heeft de volgende records op haar naam staan:

  • Fastest half marathon pushing a triple pram (female) - 1 hr 29 min 8 sec
  • Fastest marathon pushing a triple pram (female) - 3 hr 11 min 53 sec
  • Fastest half marathon pushing a double pram (female) - 1 hr 25 min 36 sec

Hardlopen en moederschap succesvol combineren

Voor Cynthia was hardlopen met haar kinderen de ultieme manier om haar liefde voor hardlopen en het moederschap te combineren. Cynthia zegt hierover:

'Running, which was once an activity I did just for myself, and then something I was desperate not to lose as parenting, turned into a gift I was able to give to three of the most important people in my life. I am thankful for the opportunity to attempt and hold these records. I feel I have done something special for my kids and that these records will have meaning for them for the rest of their lives.' (Bron: Guinness World Records)

Cynthia's boodschap voor moeders

Cynthia vindt dat haar ervaringen laten zien dat je als vrouw niet hoeft te kiezen. Je kunt blijven doen waarvan je houdt en een goede moeder zijn. Het is gewoon een kwestie van je best doen, en je schouders eronder zetten.

Hardlopen met kinderwagen of buggy: maar waar vind je die?

Misschien ben je wel zo geïnspireerd geraakt, dat je onmiddellijk ook zo'n kinderwagen met plek voor 3 kinderen wilt kopen.

De kinderwagen van Cynthia valt onder de noemer 'triple seated stroller'.

Ik heb even rondgekeken op internet, maar het is volgens mij nog niet zo eenvoudig om een kinderwagen voor hardlopen te vinden, waar drie kinderen in kunnen. Babyjoggers voor één of  twee kinderen zijn makkelijker te vinden.

Zoals onderstaande Joovy Zoom kinderwagen:

Op de Amerikaanse website Mom Loves Best vind je wel een aantal kinderwagens en buggy's waarin meerdere kinderen tegelijk kunnen.

Lees hier het hele artikel met Cynthia!

Hoe combineer jij hardlopen met je gezin?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.