Ren mama, ren!Hardloop perikelenHardlopen met een fietskar

Reacties

Hardlopen met een fietskar — 7 reacties

 1. Jammer dat er verder geen reacties zijn op zo'n ontzettend leuk en inspirerend filmpje. En het verhaal uiteraard! Respect hoor dat je dit zo doet!!

 2. Hoi Yousra, wat een creatief idee om je sport en kinderen zo te combineren! Ik heb een vraag voor je, kan er een maxicosi én een kind naast elkaar in de faster fietskar? Dus 2 kids in totaal? Veel plezier met je sportiviteiten.

 3. Ook papa's kunnen dit natuurlijk; dan hebben de mama's eens wat tijd voor zichzelf 😉

  Net gaan lopen met zo'n fietskar van de CM (Christelijke Mutualiteit België). Voorheen enkel gebruikt om mee te gaan fietsen. En daar is die toch voor bedoeld jammer genoeg, het kleine wieltje vooraan kan je niet vastzetten en slingert alle kanten op ...

  Maar goed. Reden te meer om eens aan het knutselen te gaan 🙂

 4. Lieve Yousra,

  wij hebben deze kar ook, nu heb ik de peuterschaal eruit gehaald voor onze zoon. Ik heb alleen geen flauw idee hoe die gordels nu moeten, ik heb ze allemaal losgehaald voor de schalen. Heb jij een foto van het dit moet/handleiding? Je zou me er echt enorm mee helpen.

  Groeten Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder