Hardloopkleding bij de Gamma?!

hardloopkleding
Hardloopkleding uit de Gamma folder!

Ik was laatst bij de Gamma en zag daar tot mijn verrassing dat ze er hardloopkleding verkochten!

Bij de meeste mensen is het denk ik al wel bekend dat je voor goede hardloopkleding niet per sé naar een sportzaak hoeft. Maar laten we eens op een rijtje zetten op welke, soms onverwachte plaatsen, je terecht kunt voor hardloopkleding!

Hardloopkleding op onverwachte plekken

 • Gamma
 • Big Bazar
 • Action (Zie bijvoorbeeld mijn ervaring met Redmax sportkleding van de Action)
 • Hema
 • Kringloopwinkels
 • Lidl
 • Aldi
 • Kruidvat
 • H&M
 • Scapino
 • Bristol
 • Hünkemöller
 • Zeeman
 • Wibra
 • Postorderbedrijven als OTTO en Wehkamp
 • De Sting

Het mag duidelijk zijn: je kunt niet aankomen met smoesjes als 'Ja maar ik kon echt nergens hardloopkleding vinden!'

Wat was voor jou de meest onverwachte plek waar je hardloopkleding kon kopen?

Similar Posts

4 Comments

 1. Bij De H&M. Normaal kom ik daar alleen voor en met mijn dochter. Toen we een keer op de dames afdeling liepen (mij kleine meisje past al in de kleinste damesmaat!) zag ik hardloopkleding hangen. Superblij was ik, want omdat ik zo enorm afgevallen ben pas ik nu ook in kleding van deze leuke winkel!

 2. Bij de Aldi, laatst een hardloopbroek gekocht, wel wat synthetisch, slechts 7 euro, met een vak met ritsje op de billen waar m'n telefoon net in past.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.