Een gezonde geest in een gezond lichaam?

Na vijf weken zomervakantie heb ik dijen van staal, want aan de wc-bril waag ik mijn derrière niet meer. Het onaangename gevoel van: 'Je ne sais quoi, maar volgens mij was die wc-bril nog nat!' werd mij teveel.

Tegenwoordig leeg ik mijn blaas daarom in staande positie, hangend boven het toilet. Dat vereist sterkte dijspieren kan ik je vertellen! Vooral omdat je als moeder vaak veel te lang wacht om eindelijk te gaan plassen, en dus veel te wateren hebt.

Eén en ander wordt nog versterkt doordat ik in de Grote Vakantie elke dag ben gaan rennen. Het was òf elke dag een half uur hardlopen, of gillend gek worden

Dankzij de vakantie verkeer ik fysiek in topconditie.
Nu mijn geest nog!

Similar Posts

4 Comments

  1. Bij mij plassen alle heren in huis zittend. Scheelt een hoop toiletbril-leed. Maar goed, ook minder sterke dijspieren, dus 🙂

  2. Op mijn vakantie ben ik juist overtuigd van het feit dat ik wilde gaan hardlopen door de buurvrouw. Zij ontvluchtte inderdaad ook bijna dagelijks even haar gezin om zich heerlijk uit te leven....Mmmmmm hebben we naast elkaar gestaan?? Hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.