Beslist.nl: dommige reclame over hardloopschoenen kopen

hardloopschoenen kopenBeslist.nl heeft een nieuwe campagne waarin het kopen van een paar nieuwe hardloopschoenen centraal staat. De campagne heeft als doel de bekendheid van beslist.nl te vergroten. Maar ik vind het reclamefilmpje nogal dommig.

Hardloopschoenen moet je professioneel laten aanmeten...

Want wat is zo'n beetje het allereerste advies dat je als hardloper krijgt?

Laat je hardloopschoenen professioneel aanmeten in een gespecialiseerde hardloopwinkel.

Want niet elke hardloopschoen is geschikt voor jouw voeten en loopstijl. En de verkeerde hardloopschoenen kunnen leiden tot blessures. Daarom is een loopanalyse belangrijk. Koop dus niet zo maar een paar hardloopschoenen!

Eventjes een paar hardloopschoenen kopen op beslist.nl

Om die reden vind ik de reclame van beslist.nl vrij dommig. Je ziet een vrouw op een crosstrainer. Dan ziet ze buiten mensen hardlopen en krijgt daar zelf ook zin in. Vervolgens koopt ze online eventjes een paar hardloopschoenen via beslist.nl. Een paar mooie roze schoenen.

Ik zou willen dat je inderdaad op die manier hardloopschoenen kon kopen. Want dan wist ik het wel! Dan zocht ik ook een paar leuke uit, in mooie kleurtjes, ongehinderd door pasvorm en dergelijke.

Lees ook: Wat zijn goede hardloopschoenen?

N.B. Ik ben fan van beslist.nl! Ik gebruik het altijd om de goedkoopste aanbieder van een product te vinden.

Wat vind jij van deze reclame?

Similar Posts

4 Comments

  1. ook dom, vorige week schoenen laten aanmeten bij een specialist. eerst had ik schoenen met de verkeerde maat en pasvorm en een pijn in mijn knieen!!! Al heb ik nu wel hele leuke roze 🙂 renschoenen van de hardloopspeciaalzaak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.