Ren mama, ren!NieuwsAfvallen door hardlopen? Vergeet het maar!

Reacties

Afvallen door hardlopen? Vergeet het maar! — 2 reacties

  1. Hi Nicole,

    Ik val wel af van hardlopen want de dagen dat ik niet loop ben ik steevast zwaarder. Ik heb gemerkt dat ik het meeste afval als ik lange duurlopen doe van 20 km zonder extra eten. Als je langer gaat trainen voor een marathon moet je weer meer gaan eten. Zo ben ik na de marathon van gisteren een kilo zwaarder maar dat is er binnen twee dagen weer af. Het belangrijkste is dat je goed oplet dat je op dagen dat je niet rent niet moet eten alsof je dat wel zou doen. Een uur lopen is voor mij 750 calorieën, dus op de rustdag eet ik 750 calorieën minder.

    Groetjes,

    Dorothé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder