Geld verdienen met de A.S.R Vitality app: 20,- in 31 dagen

Posted March 29, 2020 by Nicole in Hardloop perikelen / 4 Comments

asr vitality

Geld verdienen met hardlopen met behulp van de A.S.R Vitality app.

Ik las over deze mogelijkheid op het blog van Daantje. Haar man had de A.S.R app op zijn smartphone geïnstalleerd,en warempel. Het leverde hem inderdaad wat op.

‘Waarom niet ook eens proberen om zo geld te verdienen met iets dat ik toch al doen, namelijk veel bewegen!’ dacht ik.

De A.S.R. Vitality app is namelijk bedoeld om mensen te motiveren gezonder te leven. En de belangrijkste manier is door meer te bewegen. Per dag krijg je punten voor hoeveel je beweegt. Aangezien ik dagelijks hardloop, rook ik kansen om en passant ook even wat geld te verdienen.

Maar vaak is het zo dat als iets te mooi klinkt om waar te zijn, het dat dan ook niet is.

Dus hoe zit het met de A.S.R. Vitality app? Kun je er echt geld mee verdienen?

Ik ben begonnen op maandag 24 februari met de A.S.R. Vitality app.

Hieronder mijn review.

De A.S.R Vitality app: mijn observaties

Na het installeren van de A.S.R. Vitality app heb ik hulp nodig gehad, om het account goed in te stellen. Het kan natuurlijk aan mij liggen, maar ik vond het gebruik van deze app niet zoals men dat noemt ‘intuïtief’. De hulp die ik kreeg kwam snel, en was goed.

 • Eenmaal geïnstalleerd, en gekoppeld aan je tracker heb je eigenlijk geen omkijken meer naar de app.
 • Hinderlijk vind ik dat ik elke dag opnieuw moet inloggen, met een lastig wachtwoord dat ook nog eens een hoofdletter moet hebben.
 • Het is belangrijk om je tracker, in mijn geval een Fitbit Charge 3 dagelijks te syncen met je smartphone. Als je dat niet doet, registreert de A.S.R vitality app geen punten. Wacht daarom niet langer dan 6 dagen met synchroniseren aan het eind van een week. Anders loop je die week je punten mis.
 • Je kunt per dag maar een maximaal aantal punten verdienen. Die punten zijn gebaseerd op je hartslag of het aantal stappen dat je hebt gezet. De activiteit met de meeste punten wordt vastgelegd. Dus ook al sport je meer, of doe je nog veel meer gezonde dingen, er zit een soort plafond aan. Dat vind ik een beetje jammer. Ik kan op dit moment maximaal 400 punten per dag halen. (Dat was eerst 300) Dat is blijkbaar het weekdoel. De punten variëren van 200 tot 800 punten afhankelijk van je resultaten staat er op de website.
 • Je kunt ook punten verdienen door vragen te beantwoorden over je gezondheid. Ik heb dit gedaan, en dat leverde me meteen een mooi aantal punten op.
 • Je moet voortdurend akkoord geven dat je het niet erg vindt om een stuk privacy in te leveren. Dat viel mij echt wel op bij deze app.
 • De punten die je verdient zijn beperkt houdbaar! Je moet ze dus op tijd inwisselen. Ik kocht van mijn punten een bol.com cadeaukaart, die vervolgens wel lekker lang geldig is gelukkig.
 • Ik snap het puntensysteem niet zo goed, maar het werkt wel. Het is fijn dat ik 20,- aan waardebonnen voor bol.com heb verdiend.
 • De ondersteuning van A.S.R. Vitality vind ik uitstekend. Omdat ik veel vragen had, heb ik die gesteld via WhatsApp. Ik kreeg telkens snel en duidelijk antwoord.

Kun je echt geld verdienen met de A.S.R. Vitality app?

Laat me beginnen met te zeggen dat de A.S.R. Vitality app 3,50 per maand kost. Volgens de website heb je dat er binnen een week uit, als je je weekdoel haalt. Laten we eens kijken wat het oplevert! Ik begon op maandag 24 februari met de app. Op dinsdag 17 maart had ik voldoende punten om een cadeaubon ter waarde van 10,- te kopen bij bol.com.

a.s.r. vitality app

In een periode van 3 weken verdiende ik dus 10,-.

Je zou kunnen zeggen dat ik dus 6,50 winst heb gemaakt. En er is eigenlijk nog geen maand voorbij.

Mijn conclusie: Ja, je kunt inderdaad geld verdienen met de a.s.r. Vitality app

Op basis van mijn ervaringen tot dusver is de a.s.r. Vitality app een leuke investering. Zeker als je toch al regelmatig gaat hardlopen, zijn de punten makkelijk verdiend. Wel moet je niet moeilijk doen over privacy….

In een periode van 30 dagen heb ik 20 euro aan cadeaubonnen van bol.com verdiend. Minus 3,50 aan maandelijkse abonnementskosten.

Ik vind de app al met al een aanrader.

N.B. Je hebt er een zorgverzekering bij Ditzo of De Amertfoorse voor nodig…. Dat is een irritante beperking en bijkomstigheid.

Praktische informatie en handige links

Zie ook Geld verdienen met hardlopen.

4 responses to “Geld verdienen met de A.S.R Vitality app: 20,- in 31 dagen

 1. Jacqueline

  het klinkt heel leuk, ik dacht dat wil ik ook. Maar het blijkt dat je dan een zorgverzekering bij Ditzo of de Amersfoortse. En die heb ik jammergenoeg dus niet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.