Action sportbh van 3,99 review

action sportbh

Ik kocht een Action sportbh!

Bij de Action loop ik altijd graag eventjes langs hun sportafdeling.

Lang, lang geleden kocht ik er ooit een driekwart hardlooptight, die ik jarenlang heb gedragen.

Maar sindsdien heb ik eigenlijk weinig succes meer gehad met Action sportkleding.

Maar nu zag ik een Action sportbh hangen.

Was dit wel een succes?

Hieronder lees je mijn Action sportbh review!

Action sportbh review: uiterlijk en beloftes

De Action sportbh zag er goed uit. Maar het allermooiste vond ik toch wel de prijs. Hij kostte maar 3,99! Hoe is het mogelijk. Dat is echt spotgoedkoop voor een sport bh. Daarom kon ik de verleiding niet weerstaan, en nam hem mee.

Action sportbh Kaytan

Deze Action sportbh is van het merk Kaytan. Op de website van de Action staat hij als volgt omschreven:

'Naadloze beha. Met verwijderbare vulling. In hippe kleur. Elastische bh die comfortabel zit en tegelijkertijd voldoende steun biedt tijdens het sporten.'

Die hippe kleur vind ik nogal meevallen, want hij was gewoon zwart! Maar goed, blijkbaar is hij er ook in blauw en grijs. Wat ik heel fijn vond aan deze sportbh van de Action is dat hij achter sloot met een haakje. Daar werd ik zo blij van, dat ik me niet realiseerde dat je deze sport bh alsnog ook over je hoofd moet aan- en uittrekken. En daar ben ik geen van van.

action sportbh review

Hij is verkrijgbaar in de maten S, M, L, en XL.

Maattabel: 75B is maat S

Aan deze sport bh zit een handig kaartje met een maattabel. Op basis van mijn normale bh-maat van 75B moest ik een maat s hebben.  Normaliter zou ik liever voor maat M gaan, maar ik besloot me nu eens braaf te houden aan het maat advies.

action sportbh

Waarom ik niet houd van een sportbh die je over je hoofd moet aan-en uittrekken

De reden dat ik niet houd van een sportbh die je over je hoofd moet aantrekken, en weer uit, is dat je na het sporten vaak zweterig en klam bent. En het is mijn ervaring dat het dan echt een worsteling is om die sportbh weer uit te krijgen. Ik snap dan ook eigenlijk niet dat ze dit type bh maken! Het is toch veel handiger als een sportbh een voor of achtersluiting heeft, zodat je hem makkelijk kunt aandoen en weer uit?

Maar goed, dit terzijde.

Action sportbh review: de praktijk

Toen ik thuiskwam, besloot ik de sportbh meteen te proberen. Ik voelde me erg opgetogen over mijn vondst. Nadat ik hem van het hangertje had gehaald, en wilde aandoen ontdekte ik dus dat ik hem over mijn hoofd moest trekken. Een beetje jammer, maar geen ramp, zeker niet voor een sportbh van 4,99.

Maar het viel werkelijk niet mee om hem over mijn hoofd te krijgen. En vervolgens bleek hij te klein! Op de foto bovenaan deze post kun je (helaas) zien dat mijn borsten er aan de zijkant uitpuilen. En dat wil wat zeggen, want zo groot zijn mijn borsten niet. Ook vond ik de band van de sport bh adembenemend strak.

sportbh van de Action

Na de spijtige conclusie dat de bh te klein was, moest hij weer uit. Dat was ook weer een groot gevecht.

Mijn conclusie over de Action sportbh

De Action sportbh ziet er prachtig uit, en de prijs is geweldig. Maar de maattabel die erbij zit, klopt helaas niet. Ik heb maat 75B en maat S is mij echt te klein.  Afgezien van het verkeerde maatadvies vind ik deze Action sportbh dus best goed.

Wil jij deze Action sportbh kopen?

Houd er dan rekening mee dat hun maattabel niet klopt. Je hebt waarschijnlijk een maat groter nodig dan volgens de tabel.

Leestip

Lidl sportbh

Bonprix sportbh review

Similar Posts

One Comment

  1. Volgens mij staat er toch echt M bij 75B 🙂 Maar los daarvan vind ik dit ding ook een rampenplan. Topjes die over je hoofd moeten is prima voor een zondag op de bank, maar je erin en eruit worstelen bij enige inspanning en dan ook nog met haakjes priegelen is de hel. Ook voor deze prijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.