Ren mama, ren!HardloopkledingZwarte tights versus felgekleurd

Reacties

Zwarte tights versus felgekleurd — 5 reacties

  1. Deze ziet er wel flitsend uit! Maar ik houd het ook bij zwart, wel zo makkelijk te combineren met een gekleurd shirtje. Daarbij heb ik grijze tights gehad, ook leuk, maar door het zweten is het na het lopen net of ik in mijn broek heb geplast. Die trek ik dus nooit meer aan.

  2. Ik vind die gekleurde tights echt heel leuk en staat bij mij op mijn verlanglijstje!! Schattig met zo'n zwart rokje erover. Groetjes

  3. Voor de winter zwart met grijs, valt nog mee, de capri versie laatst een leuke blauw/ groene bij decathlon gekocht. Leuk gekleurd maar niet te schreeuwerig. Zag toen ook een knallende korte broek, oranje, rood. Heel leuk op de pop, besteld, maar als ik hem zelf aan heb denk ik mmmmmh ietsie te.... Miskoopje denk ik. Toch liever zwart dan met een gekleurd shirt. Al hoewel ik deze week bij de lidl weer een korte gekleurde meegenomen heb, zo'n 2 in 1 broek. Iets korter dan mn normale korte broek, niet zo duur dus wel de gok waard of de pijpen niet omhoog kruipen en mn benen langs elkaar gaan schuren. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder