Zombies, runseizoen 2 is uit!

zombies, run In seizoen 1 van Zombies, run stortte in de eerste aflevering mijn helicopter neer! Gelukkig vond ik onderdak in Abel Township.

Seizoen 1 van Zombies, run

Want in de wereld van Zombies, run is de wereld geen veilige plek: het is er vergeven van de agressieve zombies, die je willen bijten. En als je wordt gebeten word jezelf ook een afschuwelijke zombie! Gelukkig zijn de zombies niet zo snel, en als je hard loopt kun je meestal wel ontsnappen. Toch ben ik al een paar collega lopers kwijt geraakt aan de zombies…

Abel gebombardeerd

Maar aan het eind van het eerste seizoen van de Zombies, run app gebeurde er iets raars: de zombies hadden ineens een raket. En die vuurden ze af op Abel. Ik wist niet wie het overleefd hadden, en kon niets anders doen dan rennen. Ik had geen andere keuze dan naar New Canton te gaan. Dat deed ik niet graag, want de relatie tussen Abel en New Canton is gespannen.

Seizoen 2 van Zombies, run is uit!

Begin juli kwam seizoen 2 uit, en bleek dat ik nog steeds in New Canton woonde. Gelukkig blijkt Abel nog wel te bestaan, ook al is het zwaar verwoest.

Zombies, run app: vereisten

Voor Zombies, run heb je een smart phone nodig met android 4.0 of hoger. De app kost 3,49. Het fijne van de Zombies, run app is dat je gewoon je eigen muziek kunt beluisteren. Je luistert naar het verhaal, en tussendoor komt je eigen playlist voorbij.

Ook kun je ervoor kiezen 'Zombies chases' aan te zetten. Als je die optie aan zet, dan krijg je gedurende je loop plotseling het alarmerende bericht dat er zombies achter je aan zitten. Je moet dan flink versnellen om ze voor te blijven! Voor deze optie heb je GPS nodig. Maar die zit tegenwoordig standaard op smart phones.

De mensen achter de Zombies, run app

De Zombies, run app is gemaakt door een bedrijf in Londen Six to start. Ze omschrijven zichzelf als verhalenvertellers. Ze combineren verhalen met de nieuwe generatie media om onvergetelijke spellen te maken.

Ik vind het een briljant idee om hardlopen op deze manier tot een spannend avontuur te maken. Terwijl je luistert, ben je ook meteen de hoofdpersoon in een verhaal. Bovendien is de Zombies, run app erg humoristisch, en ik schiet regelmatig in de lach tijdens het lopen. Tenzij ik achterna wordt gezeten door zombies natuurlijk!

Maar dan zou iedereen het lachen vergaan.

Meer info?

Kijk dan op zombiesrungame.com

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.