Ren mama, ren!Hardloop perikelenOp welke 5 plekken zou jij graag hardlopen?

Reacties

Op welke 5 plekken zou jij graag hardlopen? — 3 reacties

  1. Heel erg graag zou ik de een keer meedoen aan de Snowdon race (10 miles). Dat is een hardloopwedstrijd op de Snowdon (ca. 1000 m) in Engeland. Een paar jaar geleden liep ik 2x die berg binnen een week op via een andere routes maar er zijn 6 routes en over de minst steile gaat deze hardloopwedstrijd. Zie http://www.snowdonrace.co.uk en djaktief.wordpress.com/2012/09/14/wandeltochten-in-great-britain-deel-2 Als ik daar fit genoeg voor zou zijn zou ik dat geweldig vinden ook omdat die berg heel erg mooi is.

    Groetjes,

    Dorothé

  2. Toen ik naar New York ging moest en zou ik hardlopen in Central park. Dat stond al een tijdje op mijn wish list. In Washington heb ik al hardlopend alle monumenten bezocht en natuurlijk rondje Witte huis. Je ziet alles maar in kortere tijd en hebt dus meer tijd voor andere zaken terwijl je wel lekker met je sport bezig kunt zijn, ideaal! Hier in Nederland wil ik alleen de natuur in en maakt het me niet zo uit waar. Ik ga dan ook zeker "de route" eens bekijken. Dank voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder