The Undress: discreet omkleden en plein public!

the undressNa het hardlopen ben je meestal zweterig. Maar als je niet naar huis gaat, hoe kun je dan discreet je bezwete outfit uittrekken? En nieuwe,schone kleren áántrekken? April Estrada en Dennis Caco hebben een enorm slimme oplossing bedacht! The Undress.

The Undress is nog niet in productie. April en Dennis plaatsten hun project op Kickstarter. Dat is een site waarop je projecten kunt presenteren, en investeerders zoeken. Maar het ziet er goed uit voor The Undress!

Ik was sceptisch over The Undress

Toen het filmpje begon dacht ik: 'Jaja, ik moet het nog zien. Het zal wel een soort tent zijn!' Maar naarmate het filmpje vorderde raakte ik meer en meer onder de indruk! The Undress ziet er uit als een mooie zomerjurk met spaghettibandjes. En je kunt er zelfs een strakke, zweterige sportbh ongezien mee uittrekken!

Het geheim van The Undress zit onder andere in:

  • Het topje van de jurk. Dat trek je onder je sportbh door.
  • De openingen aan de zijkant van de rok van de jurk. Die voorkomen dat je je rok omhoog moet doen als je bijvoorbeeld schoon ondergoed wilt aan doen.

Bekijk nu de demonstratie van The Undress

Ik loop altijd 's ochtends vroeg. En daarna ga ik thuis aan het werk. Voor mij is omkleden in schone kleren dus geen punt. Maar als je niet naar huis gaat, en er is geen handige plek om je om te kleden, dan is The Undress echt een goede oplossing denk ik!

Meer informatie over The Undress?

Klik dan hier.

Wat vind jij van The Undress?

Similar Posts

2 Comments

  1. Geweldig ding. Ik ben benieuwd naar de prijs. Ik zou hem op het strand gebruiken, want in mijn normale hardloopleven heb ik hem niet nodig.

    Groetjes,

    Dorothé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.