Runbell: bel voor hardlopers

runbell

'Als ik twee maal met mijn fietsbel bel, nou dan weet je 't wel, nou dan weet je 't wel,' zong Max van Praag vrolijk.

Maar nu heb je niet langer een fiets nodig om een fietsbel te hebben! Want er is nu ook een fietsbel voor hardlopers! En hij heet de Runbell.

De Runbell

Meestal loop ik in mijn eentje. Maar het is wel eens voorgekomen dat een paar dames zo breeduit over de weg liepen dat ik er niet langs kon. Een kort kuchje van mijn kant bracht uitkomst. Maar had ik een Runbell gehad, dan was het natuurlijk veel makkelijker geweest!

Want dan had ik kunnen bellen met mijn Runbell!

De Runbell is verkrijgbaar in goudkleur en koperkleur. De Runbell is vrij ruim, maar er zitten siliconen 'inserts' bij waarmee je de ring goed kunt laten passen. Ongeacht de dikte van je vingers. Je kunt hem in de winter dus ook over handschoenen dragen! De Runbell voor vrouwen heeft een doorsnee van 21 mm. Met de siliconen inserts kun je hem 19 en 17 mm doorsnee maken. Hij weeg ongeveer 30 gram.

Hij maakt twee geluiden. Wil je een hard geluid, dan moet je trekken. Wil je een snel, kort geluid laten horen? Dan moet je duwen.

Ze hebben zelfs gedacht aan mensen met een nikkel allergie! Want de Runbell is nikkel vrij.

Video van de Runbell

In onderstaand filmpje zie je hoe de Runbell werkt!

Praktische informatie over de Runbell

De Runbell kost 25 dollar en is hier te koop.

Conclusie over de Runbell

Ik heb zelf geen ervaring met de Runbell. En hier op het platteland heb ik hem ook niet echt nodig. Maar ik kan me voorstellen dat een Runbell in een drukke stad zeker handig kan zijn. Je hoeft in ieder geval niet steeds te roepen dat je er aan komt!

Wat vind jij van de runbell?

Similar Posts

One Comment

  1. Hi Nicole,

    Ik zou er geen 25 dollar voor over hebben. Vooral op zondag kom ik nogal veel wandelaars tegen en dan zeg ik vrolijk 'goedemorgen/middag mag ik even inhalen' dat klinkt veel vriendelijker dan een bel.

    In wedstrijden zou het wel een uitkomst zijn want vaak blijven onervaren en langzamere lopers aan de linkerkant van de weg hangen waardoor anderen moeten slalommen om een goede wedstrijd te kunnen lopen.

    Groetjes,

    Dorothé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.