Ren mama, ren!NieuwsOostenrijkste kindermarathon zorgt voor commotie

Reacties

Oostenrijkste kindermarathon zorgt voor commotie — 7 reacties

  1. Mijn zoons zijn al volwassen en hoe het nu gaat met pushende ouders weet ik niet. Ik kan me niet herinneren dat het toen zo erg was. Wel dat je kind minimaal Havo moest doen, want als het kind onder dat niveau zat was het eigenlijk al 'mislukt'. Dat vond ik overdreven. Je hebt vroegbloeiers en laatbloeiers en kinderen die niet bij het schoolsysteem passen. Zoals mijn jongste, die een beelddenker is.
    Qua sport was ik absoluut geen pusher. Zoons hadden net zo'n hekel aan sportdagen als ik en ik heb ze regelmatig ziek gemeld bij dit soort evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder