Kun je de marathon te mooi finishen?

katherine jenkins london marathonDe marathon lopen is niet gemakkelijk! Het is toch een hele afstand tenslotte.

Menigeen strompelt dan ook over de finish, zweterig en met een grimas op het vertrokken gezicht. Zo niet de Engelse operazangeres Katherine Jenkins die, eerlijk is eerlijk, zo fris als een hoentje en beeldschoon finishte in de London Marathon in een tijd van 5 uur 47 minuten. Ik zie er al slechter uit als ik alleen maar 5 kilometer ren!

Een venijnige columniste ergerde zich aan Jenkins' mooie uiterlijk en schreef er een venijnige column over waarin ze Jenkins verweet dat ze liep met zonnebril, gemanicuurde nageltjes, lipgloss, valse wimpers en zwarte eyeliner.

Persoonlijk vind ik het getuigen van moed om zo de marathon te rennen, want het risico lijkt me groot dat je finisht als een pandabeertje.

Similar Posts

2 Comments

  1. Nouhou.... het was toch wel een issue voor me vorige week. Mijn 5 minutes of fame zou ik verlept, vermoeid en bezweet doorbrengen. Ik wist dat TVRijnmond een interview met me zou doen bij de finish in Rotterdam. En buiten het feit dat het de druk om niet te falen erg hoog legde, maakte ik me ook zeker druk over mij haar, mijn make up en de verkeerde bril die ik op zou hebben. Toen het eenmaal zover was heb ik me er geen seconde meer druk om gemaakt, maar het was ver uit de buurt van de strakke haren, zonnebril en rechtzittende make-up. Ik denk dat ze ruim voor de finish ergens een adresje had om zich even op te kalefateren.

  2. Misschien ziet die columniste er zelf iedere keer uit als een uitgewrongen dweil als ze gelopen heeft en is ze gewoon jaloers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.