De Recon Jet: op je horloge kijken is zoo 2014

recon jetVind jij het een hele onderneming om tijdens het hardlopen een blik op je horloge te werpen? Dan is de Recon Jet misschien iets voor jou.

Wat is in vredesnaam een Recon Jet?!

Een Recon Jet is een bril. Maar niet zo maar een bril! Het is een bril die je, terwijl je loopt, voorziet van informatie  over je prestaties en omgeving. Zoals:

  • Je snelheid
  • De afgelegde afstand
  • Duur
  • Helling

Je kunt de Recon Jet aansluiten op andere fitness gadgets die externe ANT+ en Bluetooth Smart hebben. Zo kun je vervolgens bijvoorbeeld ook je hartslag zien.

Hoe bedien je de Recon Jet?

Je bedient de Recon Jet door een klein tikje te geven aan de zijkant van de bril. En dan zie je bijvoorbeeld dit:

recon jet

Praktische informatie over de Recon Jet

Je kunt de Recon Jet kopen op amazon.com en Recon Instruments. Het ding kost 599 USD. Ben je een brildrager? Je kunt de Recon Jet blijkbaar heel makkelijk over je gewone bril heen dragen.

Recon Jet in filmpje

In onderstaand filmpje zie je de Recon Jet in actie. Het filmpje is erg Amerikaans en dramatisch! Ik vond het wel grappig. Maar ik vraag me nu nog steeds af of die man zijn bovenshirt nog weer heeft opgehaald.

Conclusie over de Recon Jet

Ik denk dat voor mensen die dol zijn op gadgets de Recon Jet leuk is. En ook als je graag dingen meet is het een interessant gadget. Maar zelf heb ik moeite om de meerwaarde te zien. Want je kunt immers ook gewoon even op je sporthorloge of smartphone kijken? Ik vind het lichtelijk overdreven om te beweren dat ik 'teveel in het moment' zit tijdens het hardlopen om op mijn horloge te kijken.

Maar je weet maar nooit! Misschien lopen we over een paar jaar allemaal wel hard met zo'n grote bril op ons hoofd!

Lees ook mijn post: Sporthorloge dames!

Wat vind jij van de Recon Jet?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.