Kerstman hardlopen + 6 andere kerst looptips

Kerstman hardlopen

Hardlopen in kerstsfeer? Lees deze post over een Kerstman hardlopen en nog 6 andere manieren om hardlopen een kersttintje te geven!

Hardlopen in Kerstsfeer

Nog een paar dagen en dan is het Kerstmis 2020. De aanloop naar de Kerst zal voor de meeste mensen anders dan anders zijn vanwege de coronacrisis en de lockdown waarin we zitten.

Maar gelukkig kan hardlopen nog wel!

Hieronder lees je 7 manieren om hardlopen een Kersttintje te geven!

Kerstman hardlopen + 6 andere kerst looptips

  1. De kleuren van Kerst zijn traditioneel groen en rood. Dus kijk eens in je kast, of je nog hardloopkleding hebt in die kleuren. Sterker nog, er zijn mensen die gaan hardlopen als Kerstman. Dus dat kun je natuurlijk ook nog doen.Kijk maar naar deze meneer:
  2. Ga hardlopen met een Kerstmuts op : ) Tijdens de feestdagen wordt het eindelijk wat kouder buiten, dus als je dan toch een muts op doet bij het lopen, waarom dan geen kerstmuts.
  3. Luister tijdens het hardlopen naar kerstmuziek. Er is genoeg swingende kerstmuziek te vinden die zorgt voor een fijn loopritme.
  4. Ga een kerstman hardlopen: doe aan figure running. Dat wil zeggen dat je via je navigatiesysteem een route loopt en zo als het ware iets 'tekent'. In dit geval zou je kunnen proberen een kerstman te lopen, of een kerstbal. Die laatste lijkt me overigens wel een stuk makkelijker.
  5. Combineer het nuttige met het aangename: in deze donkere dagen voor Kerst is goede verlichting als hardloper essentieel voor je veiligheid. Versier je zelf wat extra met lampjes, en loop als een levende kerstboom!
  6. Andere jaren zijn er vaak hardloopevenementen met een Kerst thema, maar door corona zijn die dit jaar niet mogelijk. Maar er zijn nog genoeg virtuele loopwedstrijden waaraan je kunt meedoen. Zoals de Christmas Jingle Virtual Run.
  7. De kerstgedachte is traditioneel Vrede op aarde, en voor de mensen een welbehagen. Ken je eenzame mensen? Schrijf een lief kerstkaartje en gebruik je looproute om her en der bij mensen een leuk kerstkaartje in hun brievenbus te gooien. Het scheelt je een postzegel, en het is een mooi doel. En als je ook nog eens als kerstman verkleed loopt, is het voor de mensen ook nog een leuk gezicht!

Lees ook: Hardlopen in het donker.

Wat zijn jouw loopplannen voor Kerstmis 2020?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.