Katie Holmes loopt NY marathon


Katie Holmes, echtgenote van Tom Cruise, en moeder van dochter Suri van anderhalf, liep de New York Marathon in een respectabele 5 uur, 29 minuten en 28 seconden. De New York Marathon is een afstand van 42, 195 kilometer. 'Ik ben kapot' zei Katie tegen People Magazine.

En, ze leek het zonder bh te doen, wat tot hele dicussies leidde.

Similar Posts

One Comment

  1. Als man kijk ik graag naar sportieve hardlopende vrouwen. Liefst als ze ook nog een beetje doorlopen. Waar ik me erg aan stoor is het niet dragen van (een goede) beha.

    Alles gaat flink heen en weer zodat de dansende tepels vele honderden meters afleggen. Links, rechts, op en neer. De schade die ontstaat aan het weefsel is onomkeerbaar en oogt niet fraai. Waarom doen vrouwen dat zichzelf aan?

    Het probleem is dat ik -als hardlopende man- er niets van kan en mag zeggen. En iedere keer zou ik het wel uit willen schreeuwen...

    Met een Katie heb ik geen medelijden. Zij zou beter moeten weten. De marathon is voor haar met die eindtijd veel te hoog gegrepen. Of voorziet de leer van Hubbard daar niet in?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.