Hardlopen met een stok

buizerd aanvalNee, op deze foto zie je niet de nieuwste mode op het gebied van Nordic Walking, maar een stok die ik onderweg oppikte om mezelf te beschermen tegen die enge buizerd!

Route van 16 km met koffiebreak

Ik wilde vandaag namelijk echt graag weer eens naar koffieboerderij Groot Nibbelink rennen. Groot Nibbelink is 8 kilometer van ons huis, en  ik drink daar graag een kop koffie. Daarna ren ik via het dorp Varsseveld weer naar huis. In totaal ren ik dan ruim 16 kilometer. Het is een route met veel afwisseling, en één van mijn favoriete routes.

Enge buizerd valt me lastig rond km 7!

Maar de laatste twee keer dat ik deze route liep, was er een hele enge buizerd in het bos vlak voor Groot Nibbelink. Het kreng cirkelde beide keren angstaanjagend dicht om mijn hoofd. Bevreesd naderde ik dan ook het punt waar de buizerd volgens mij woont. Mijn stok in de aanslag. En voor de zekerheid zette ik het nog wat extra op een lopen.

Maar die lafbek liet zich niet zien. Ik hoop dus maar dat hij verhuisd is.

Want de stok heb ik weggegooid.

Similar Posts

One Comment

  1. 16 km. Knap hoor. Ik doe het je niet na. Maar grappig. Mijn vriend heet Groot Nibbelink en ik wist niet dat er een koffiehuis is dat zo heet. Ik zal het eens Google-en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.