Hardloopbroek Action 2014

running tights action
Carla en dochter showen de running tights van de Action!

Op Ren mama, ren vind je regelmatig reviews over goedkope hardloopkleding. Of wat ik zou willen noemen: vriendelijk geprijsde loopkleding.

Zelf loop ik al een jaar of drie in een paar capri tights van de Action. Ze zijn helemaal zwart, en ze zijn één van mijn favorieten. Zelfs nu er een gaatje in de bil zit, van toen ik werd gebeten door een hond! Ondanks het trauma dat ik associeer met de Action tights, draag ik ze dus nog steeds. Zo fijn zitten ze.

Running tights Action 2014

Ondertussen verkoopt de Action alweer andere modellen. Carla kocht de nieuwste looptights bij de Action en doet verslag!

Carla: 'Tijdens mijn lunchpauzes wandel ik, doe een boodschapje, fijn dichtbij de stad. Dan kom ik vaak langs de Action.

De Action is zo' n winkel waar ik niet (vaak) wegkom zonder iets te kopen. Er ligt altijd wel iets leuks, iets handigs, fijne kleine cadeautjes om iemand te verrassen. Toevallig keek ik eens op de website en zag dat ze hardloopbroeken verkochten.

Voor € 6,99 daar kan ik geen buil aan vallen. Eén voor dochter, zwart met een fluorroze band op de buitennaad en één voor mezelf, zwart met een fluorrroze stiksel. Een dunne loopbroek, zit prettig, geen knelpunten, zachte stof, naden die niet irriteren, loopt prettig, en een fijn prijskaartje.

Ik vind ze een aanrader.'

Zie ook mijn ervaring met Redmax sportkleding van de Action en andere Action sportkleding.

Similar Posts

4 Comments

  1. Ik heb hem vorige week ook gekocht, maar vind hem verschrikkelijk. Hij zak af, ik heb voordurend het kruis tussen mijn benen hangen en loop de hele weg die broek om hoog te trekken. Nee, ik vind hem geen succes.

    1. Dat klinkt inderdaad afschuwelijk Evelien! Dat is alles wat je NIET wilt bij een hardloopbroek. Zou je misschien een te grote maat hebben gekocht?

  2. Die tights heb ik laten liggen, omdat hij geen zakje heeft (onmisbaar voor mijn gsm en i-podje), maar ik heb wel het hemdje gehaald en dat zit heel prettig. Glad, maar geen schurende naden. Wel eerst even alle kaartjes eruit geknipt 😉 Draag het nu onder m'n longsleeves als extra laagje.

    1. Dat is belangrijke informatie Anja! Geen zakjes! Inderdaad een groot gemis bij hardloopkleding. Dom dus van de Action. In de tights die ik heb zit achter wel een handig zakje met rits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.