Ren mama, ren!HardloopkledingGoedkope bh-top

Reacties

Goedkope bh-top — 3 reacties

 1. Het liefst draag ik ook zo min mogelijk, alleen heb ik niet zo'n mooie buik als jou en wil deze daarom wel bedekken. Als het zo warm is heb ik een sportshirt zonder mouwen van de Hema aan en daar zit een bh in verwerkt en ze hebben de meest leuke felle kleuren (was in de aanbieding maar € 7,50).
  Daaronder heb ik een klein sportbroekje (ook van de Hema) of een hardlooprokje (van Nike) aan, gelukkig heb ik wel mooie benen die ik dan wel graag bloot draag.
  (hoe voeg ik een foto toe?)

  • Dat is niet duur 7,50! Wat handig dat er een bh in verwerkt zit. Ik ken dit topje nog niet, en ben nu erg nieuwsgierig!

   Ik weet eigenlijk niet of het mogelijk is via de comments een foto te plaatsen. Kun je me anders de foto mailen, en dan zet ik hem er via mijn blog dashboard op! Je kunt me mailen op nicoleorriens@gmail.com

   Ik ben dol op foto's van hardloopkleding : )

 2. Ik vind blote armen wel leuk maar bij hardlopen kan ik daar juist niet tegen. Ik zweet teveel en heb juist iets met mouwtjes nodig om bij hoge temperaturen het vocht op te nemen zodat mijn huid niet kapot schuurt.

  Groetjes,

  Dorothé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder