Flirt en loop

Het is een nieuwe trend in Engeland: flirten tijdens het lopen, en het heet 'flunning'. Een combinatie van 'running' en 'flirting'.

Laura Savory, medewerkster van Sue Ryder Care schat dat er in Engeland zo'n 600.000 'flunners' zijn.

Flirten tijdens het lopen lijkt mij nog niet zo makkelijk. Mijn gezicht is vaak vertrokken in een grimas, mijn hoofd knalrood, en het zweet parelt op mijn voorhoofd. Ik vraag me af hoe die 'flunners' dat doen. Lopen ze heel relaxt zodat ze charmant kunnen blijven kijken, of zijn ze zo goed dat ze geen spier vertrekken tijdens het lopen?

Heb jij wel eens 'geflunt'?
Zou je in zijn voor een portie 'flunting'?

Similar Posts

5 Comments

  1. Ook ik zie er zo uit als jij, rood en nat van 't zweet. Maar het zou wel erg leuk zijn, onderweg een leuke vent tegenkomen die met je flirt. Volgens mij zie je er daaarna stukken aantrekkelijker uit. Smile van oor tot oor en je loopt een stuk lekkerder. En dan ziet het er volgens mij ook zo uit: dus mannen FLIRT met ons!

  2. ha, mooi artikel! en ja, heb zeker geflirt en zal het blijven doen. Het is geweldig om een leuke dame aan te moedigen tijdens het hardlopen. Dus Cato, geen probleem 🙂

  3. flirten tijdens de file, flirten tijdens het lopen...............kan het niet gewoon altijd en overal?
    Het zijn vaak hele korte momenten die je dag gewoon een beetje kleuren.

  4. ik zou wel willen, maar kom zo weinig renners tegen onderweg!

    maar ik zie er niet uit tijdens het lopen: paars en zweterig en zo....dan kan ik het el porberen, maar ik zal nooit reactie terugkrijgen!

    Briljant plaatje heb je gevonden bij je log...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.