Ren mama, ren!Hardloop perikelen10 Bijzondere runs

Reacties

10 Bijzondere runs — 2 reacties

  1. Ik heb nog maar aan één evenement meegedaan: de Antwerp 10 miles. Geweldig leuk! Al moet ik wel zeggen dat ik me achteraf niet zo geweldig voelde... het terrein was niet echt mijn terrein. Dwars door Antwerpen, stukken over de autosnelweg, door tunnels enzo... en ik ben gewend om altijd vlak te lopen. Het houdt me een beetje tegen om nog aan evenementen mee te doen. Alhoewel ik moet zeggen dat die Colour Run super leuk lijkt! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder