Waar laat jij je huissleutel?

huissleutelHet is één van die levensvragen waarmee je als loper kunt worstelen: 'Wat is een veilige plek voor mijn huissleutel tijdens het hardlopen?' Je wilt immers niet moe en bezweet thuis komen om vervolgens het huis niet in te kunnen.

Gelukkig is de meest loopkleding wel voorzien van handige zakjes, vaak zelfs met rits zodat je zeker weet dat je je sleutel niet verliest.

Manieren om je huissleutel te bewaren tijdens het hardlopen:

 • In de zakken van je loopkleding
 • Vastgebonden aan je schoenveters
 • Met een koordje om je nek
 • In je haar
 • In je hand

Waar bewaar jij je huissleutel?

Similar Posts

6 Comments

 1. Als ik met de groep loop, doe ik mijn sleutel in het ritszakje, als ik die tenminste heb. Anders aan een ketting om mijn nek. Als ik alleen loop, heb ik daar ook nog een identificatieplaatje aan met NAW gegevens en bloedgroep.

 2. Hi Nicole,

  Ik heb zelf een code op de deur dus ik hoef geen sleutel mee, maar ik ken diverse dames die hem in hun bh stoppen. Sommigen doen dat ook met hun mobieltje, maar dan gaan ze meestal niet hardlopen.

  groetjes,

  Doroth

 3. Toen ik in het begin nog niet in loopkleding rende heb ik hem inderdaad ook altijd in mijn BH gestopt. Nu in het ritsvakje van mijn broeken.

 4. euh, ik neem noit een sleutel mee...

  ofwxel is er wel iemand van de kinderen thuis, ofwel laat ik ergens een deur open. Zou ik misschien beter niet doen, maar mijn vertrouwen in de mensheid is nog nooit beschaamd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.