Run fat boy, run!

Run fat boy run

De film Run fat boy, run' geregisseerd door ex-Friends ster David Schwimmer, gaat over een man die zijn vriendin wil laten zien dat hij veranderd is door de Marathon van Londen te lopen, nadat hij haar zwanger voor het altaar heeft laten staan.

De film kwam uit in 2007 maar is nog steeds actueel.

Run fat boy, run: onrealistisch maar met een goede moraal

Wat ik leuk vond aan deze film is de manier waarop hardlopen wordt neergezet als een manier om jezelf te laten zien als een sterk persoon; iemand op wie je kunt bouwen, een doorzetter. Toegegeven, de film is weinig realistisch. Dennis Doyle, gespeeld door Simon Pegg, loop de marathon al na drie weken training en zonder zelfs maar te ontbijten. En de humor blijft regelmatig hangen op het niveau onderbroekenlol.

Maar de boodschap van de film is super: lopen maakt je een beter mens.

En daar ben ik het helemaal mee eens.

Trailer Run fat boy, run

Hieronder de trailer van deze film.

Praktische informatie

Zoals ik al zei: Run fat boy, run geeft niet bepaald een realistisch beeld van trainen voor een marathon, maar als je daar niet te erg op let, is het toch best een leuke film over hardlopen. Ben je nieuwsgierig naar deze film? Dan kun je hem bij bol.com vinden op dvd. Op dit moment kon ik hem niet op Netflix vinden helaas.

Zie ook mijn review van Brittany runs a marathon.

Similar Posts

3 Comments

  1. Vermakelijke film. Het was weliswaar een marathon in Londen, echter niet de marathon van Londen. :)) Het was de fictieve Nike River Run. Een betere film met een boodschap van gelijke strekking is de film "Running" met Michael Douglas. Let vooral op de hardloopkleding uit die tijd...

  2. Koopje :))

    FreeRecordShop.nl 4,99
    Bol.com 5,99

    Voordeel Free Record Shop, goedkoper en je kan de DVD laten bezorgen bij een filiaal (dan geen verzendkosten).

    Zie tevens: RunningMovies.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.