Nieuws

Run fat boy, run!

De film ‘Run fat boy, run!’ geregisseerd door ex-Friendster David Schwimmer, gaat over een man die zijn vriendin wil laten zien dat hij veranderd is door de Marathon van Londen te lopen, nadat hij haar zwanger voor het altaar heeft laten staan.

Wat ik leuk vond aan deze film is de manier waarop hardlopen wordt neergezet als een manier om jezelf te laten zien als een sterk persoon; iemand op wie je kunt bouwen, een doorzetter.

Toegegeven, de film is weinig realistisch. Dennis Doyle, gespeeld door Simon Pegg, loop de marathon al na drie weken training en zonder zelfs maar te ontbijten. En de humor blijft regelmatig hangen op het niveau onderbroekenlol. Maar de boodschap van de film is super: lopen maakt je een beter mens.

En daar ben ik het helemaal mee eens.

Similar Posts

3 Comments

  1. Vermakelijke film. Het was weliswaar een marathon in Londen, echter niet de marathon van Londen. :)) Het was de fictieve Nike River Run. Een betere film met een boodschap van gelijke strekking is de film “Running” met Michael Douglas. Let vooral op de hardloopkleding uit die tijd…

  2. Koopje :))

    FreeRecordShop.nl 4,99
    Bol.com 5,99

    Voordeel Free Record Shop, goedkoper en je kan de DVD laten bezorgen bij een filiaal (dan geen verzendkosten).

    Zie tevens: RunningMovies.com

Leave a Reply