Ren mama, ren!Moederschap en hardlopenHardlopen op stress

Reacties

Hardlopen op stress — 6 reacties

  1. Mee eens! Ik kom net thuis van een rondje lopen terwijl ik eigenlijk geen zin en geen puf had na een slechte nacht met veel gepieker. Maar dit voelt toch fijner dan dat ik thuis op de bank was blijven zitten.
    Hoe gaat het nu met je zoon?

  2. Ik kan mij vinden in je verhaal. Een voorbeeld. Vorige week werd mijn planning op mijn werk geheel anders. Moest toen lange en verre dagen maken. Kom ik na de eerste dag 's avonds thuis, ik had die dag besloten om mijn gedachten uit mijn hoofd te lopen en ben toen 's avonds gaan lopen. Was ik toen zo bezig met mijn werk, het gestress en het ongeorganiseerde wat ik toen meemaakte. Kom ik tijdens het lopen achter dat ik mijn oude en uitgelopen Asics had aangedaan, maar ik kon door wat ik meemaakte die dagen lopen en het gaf mij een ontspannen gevoel.

  3. Het is net of door het landen bij hardlopen alle gedachten en gevoelens door een zeef gaan en dan blijft er een mooi hoopje zand over en de rommel op de zeef gooi ik lekker weg/laat ik buiten .

    Groetjes,

    Dorothé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder