Ren mama, ren!Moederschap en hardlopenHardlopen als moeder: wat doe je met je kind?

Reacties

Hardlopen als moeder: wat doe je met je kind? — 1 reactie

  1. Je zou ook smorgens vroeg een kort rondje kunnen gaan voordat je partner (en gezin) opstaat. En s'avonds gelijk nadat je de kleine naar bed hebt gebracht. Als je echt wilt kun je jezelf wel n half uurtje uitroosteren op je gezinsplanning. En dat douchen achteraf.... daar heb je geen oppas voor nodig toch?
    Maar ik weet niet of het echt wel zo werkt. Ik ben pas gaan hardlopen toen ze al wat ouder waren. En ze mogen NIET mee. Want dan fietsen ze de verkeerde route, (500m voor me, gaan ze rechtdoor terwijl ik rechtsaf wilde) en ben ik meer met het verkeer bezig dan met lopen (rechts houden, pas op scooter, etc). En: mamma hoe lang duurt het nog, ik moet plassen, ik wil naar huis, waarom hijg jij zo, en kun je niet harder" is niet zo motiverend om te horen. Verder heb ik schatjes van kinderen hoor. :)) (nu 9, 12 en 14jr)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Ren mama, ren!

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder