Similar Posts

15 Comments

 1. Huize Steen: de 'oorwarmers' komen van de Action, en kocht ik omdat ik werd verleid door hun hippe uiterlijk. Helaas zakken ze omlaag als ik ga hardlopen, dus ook die vielen tegen.

  Ik heb nu bij de Kruidvat voor 9,95 oordoppen gekocht met een soort lus die je om je oor doet, zodat ze niet steeds uitvallen. Ik heb hoge verwachtingen!

  Bij de Lidl zag ik ze ook in de folder staan voor zo'n 4 euro.

 2. Eindelijk heb ik oordopjes die geen pijn doen en die niet uit mijn oren vallen. Mijn lief heeft ze voor mij gekocht voor 5 december. Hoewel ik lang niet altijd met muziek loop, wil ik die ene keer dat het wel gebeurt mij niet druk hoeven maken om onwillige oordopjes.

 3. Ik loop al een tijdje met oordopjes van de free record shop. Dat zijn dopjes met een lus achter je oor die je goed aan kunt buigen achter je oorschelp.
  vorig jaar gekocht, toen al 25,-.wel prijzig, maar wellicht zijn ze nu niet meer zo duur zoals een vorige schrijfster schreef.
  Groetjes Roos

 4. Als je oordopjes uitvallen tijdens het lopen, dan zijn de 'nopjes' waarschijnlijk te groot voor je oren. Je kan dan beter een kleiner maatje nemen. Of koop oordopjes met verschillende maten nopjes. Ik heb nu oordopjes van Logitech, de Ultimate ears (je kan ze bestellen via bol.com). Hier zaten 5 maten nopjes bij. Ik heb de kleinste om de oordopjes gedaan en die blijven perfect zitten tijdens het hardlopen.

 5. Ik heb sinds 2 weken oordopjes zonder snoer en dat bevalt mij zeer goed. Geen snoer meer die in de weg zit of die bekneld raakt. Ze zijn van Yurbuds en werken op Bluetooth, het gedeelte wat in je oor gaat is heel apart en moest er in het begin erg aan wennen om ze in te doen, maar ze zitten dan ook erg lekker en vallen absoluut niet uit. Ze waren niet goedkoop, maar ik heb dan ook levenslang garantie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.