Evou hardloopjurkje maat M: win er eentje!

evou hardloopjurkVind jij het leuk om te rennen in hardloopkleding die anders is dan anders? Doe dan mee aan deze winactie, en maak kans op een hardloopjurkje van het merk Evou!

Wat heeft dit hardloopjurkje van Evou jou te bieden?

 1. Het is maat M/40.
 2. Het is Ademend
 3. Vochtafdrijvend (droogt snel!)
 4. UV beschermend
 5. Gemaakt van gerecyclede polyester
 6. Op de rug zit een handig vakje met rits
 7. Het is gemaakt van een dikkere stof
 8. In de winkel kost het 44,95

Maar bovenal is het gewoon een erg leuk jurkje!

hardloopjurkje
Achterkant Evou hardloopjurkje

Hoe doe je mee?

Je kunt op 3 verschillende manieren meedoen met onderstaand formulier. Op hoe meer manieren je meedoet, hoe groter je winkans!

a Rafflecopter giveaway

De winnares van het Evou hardloopjurkje wordt op 7 januari 2015 bekend gemaakt op Ren mama, ren.

Similar Posts

24 Comments

 1. Wauw! Leuk jurkje. Op dit moment loop ik nog niet in jurkjes, omdat ik het spannend vind of het wel echt comfortabel zit. Maar met deze zou ik het zeker gaan uitproberen!

 2. oh wat zou ik graag dit jurkje willen winnen. Ren nu in Lidl en Kruidvat renkleding. Zou meteen opvallen. Kan ik dit ook mooi aan doen tijdens de 10k van Maastrichts Mooiste.

 3. Over een paar maanden hoop ik (na mijn bevalling) weer te beginnen richting 1/2 marathon, dit lijkt me wel een leuke outfit om dat mee te vieren!

 4. Al meer dan een half jaar niet mogen hardlopen door een blessure..... Nu bijna zover dat het weer kan en mag! Wat zou dit jurkje dan goed uitkomen!!! een leuke outfit is dan altijd een goede stimulans! Op naar de Dam tot Damloop!!

 5. Heerlijke actie! Ik loop nu in een looprokje (in de winter met tights eronder), maar een loopjurkje lijkt me helemaal fantastisch! *keeps fingers crossed*

 6. Wat een ontzettend leuk jurkje. Heb nu 1 te groot rokje in de kast hangen. Gescoord in de kringloop en door al mijn geloop nu eigenlijk te groot geworden (ik ben gekrompen of het rokje is enorm wijd geworden ;-). In het kader van "boost je zelfvertrouwen" hou ik het maar op het eerste. Het zou super zijn om tijdens de zomer en het voorjaar dit jurkje uit te proberen.

 7. Om er hip en goed uit te zien tijdens het HARDLOPEN IN 2015 . Ik heb nu een aftandse joggingbroek , die kan echt niet meer . Deze mama maakt graag kans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.